Tanár ellen feljelentés?
Vidd máshova, az a legjobb.
Nem tudod milyen kapcsolatban van a tanár a többivel, lehet a másikak is rászállnának.
Emellett ha az a tanár tűnik csak el, a megaláztatás érzése marad nála, és lehet egy életre elmegy a kedve a matektól, ami, pláne ha jól megy neki, nem lenne szerencsés.
Viszont máshol lehet kapna egy jó matektanárt.
Hibátlan dolgozatra nem lehet egyest adni. 1/5 módra se lehet sorozatban osztályozni, mert az osztályzatok százalékos megfelelői bennvannak a pedagógiai programban. Ha általánosan így osztályozna, nemcsak a te gyereked állna bukásra. A dolgozatokat mint bizonyítékokat el kell kérni, legalábbis fénymásolatban. Azt hogy kell érteni, hogy bukásra áll, miközben összesítve 3-as-4-es az eredménye? Mivel védték a mundér becsületét?
Ha állami iskola, a tankerületi igazgatóhoz kell fordulni írásban, bizonyítékokkal. Arra köteles írásban válaszolni. Most 8.-os a gyerek vagy 4.-es? De mindenesetre eddig se buktatta meg, mért pont az utolsó évben buktatná?
Na igen. Amikor beírnak egy szaktanárit az volt a válasz; Nem is csináltam semmit...
Mi lenne, ha előbb a tanárral beszélnél?
Leültetik a gyereked egy másik tanárhoz, hogy felmérjék a képességeit akkor tudni fogja?
A legjobb, ha átviszed másik iskolába, a KLIK meg az igazgató, nem fognak érdemben és időben tenni ellene.
Na, az ilyenekért gondoljuk úgy sokan,hogy lóf_sz kell a tanároknak nem béremelés.
Megfogalmazódott itt néhány kérdés,összesítve válaszolnék rá.
1/ Sajnos az 1/5 típusú sorozatos osztályozás teljesen bevett szokás ennél a tanárnál,már 2 éve,vagyis másodikos kora óta,és ezt az igazgató teljesen rendben levőnek találta.
2/ Nem csak az én gyerekem,más diákok is állnak bukásra nála.
3/ Igazgatónál már voltam,hibátlanul kitöltött,tökéletes dolgozattal a kezemben,amire szintén 1-est kapott. Túllépte 10 másodpercel a megengedett időt!!! (Mindezt úgy hogy korábban felülvizsgálatra küldte,ahol megállapították hogy sztressz helyzetben vagy ha sürgetik nehezebben koncentrál,ezért több időre van szüksége.) Volt igazgatói megbeszélés,azóta már kizárólag 1-eseket kap,ez december óta van így,illete azóta egyetlen dolgozatát sem kapta meg,és kérésre sem adja ide.
4/ Független tanárral megnézettem a tudásszintjét,ami 100 feladat megoldása után 3.6-os eredménnyel zárult.
5/ A tanárral 4 éve próbálok eredményesen beszélni,de még azt sem tudom legtöbbször elérni hogy meghalgasson. Rendkívül beképzelt,arrogáns,bosszúálló típus sajnos.
Pl::
Össze kell fogni a többi szülővel, hírportált felkeresni a dologgal kapcsolatban, s tanácsot kérni.
Új iskola keresése, vagy a párhuzamos osztályba átíratása, ha őket nem tanítja.
Osztályozó vizsga másik iskolában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!