Lájsz kérdése:
Tanár ellen feljelentés?
Figyelt kérdés
Kislányom általános iskolai matek tanára,gyakorlatilag a kezdetektől (4 éve) mindent megtesz hogy a kislányom megbuktassa. 1/5 dolgozatokat írat velük,ami az jelenti hogy nulla hiba 5-ös,1 hiba 1-es! És ha valaki kicsúszik a dolgozatra szánt időből,akkor az is 1-es! Folyamatosan a gyerekem felett áll és figyeli az óráját,direkt zavarva ezzel őt. Kizárólag 1-esek kerülnek beírásra, hiába ír hibátlan dolgozatokat, és hiába jók az itthoni eredményei ha gyakorlunk. Lányom érzelmileg a folyamatos stressz miatt labilissá vált, és a helyzet egyre romlik. Igazgatónál már jártam, volt is egy megbeszélés ahol a tanár is,illetve több kollégája is jelen volt,de persze védték a mundér becsületét. Azóta a helyzet még rosszabb,a gyerek bukásra áll matekból. Mivel 1000% hogy minimum 3-4 az eredménye összesítve, tovább akarok lépni ezügyben. A kérdésem az hogy ebben a helyzetben pontosan hová kell fordulnom? A válaszokat előre is köszönöm!#Tanári bosszú #Tanár feljelentés #Oktatási visszaélés
2022. máj. 3. 00:04
11/18 A kérdező kommentje:
Igen még mindig ott van,próbáltunk minden megoldást hátha valami sikerül. Illete abba az iskolába jár a testvére is,illete az iskola mellett lévő oviba a kishuga....szóval nem egyszerű a dolog. Egyébként állami iskoláról van szó. Ezt a külsős osztályozó vizsgát amit említettetek hol,illetve hogy tudom intézni?
2022. máj. 3. 11:06
12/18 anonim válasza:
Én most pont egy Győr-Sopron megyeit találtam, nyilván a saját megyéd kormányhivatalánál kell fizetni. A kijelölt iskolának te is küldd el a szakvéleményt, mert a te igazgatód "el fogja felejteni". [link]
13/18 anonim válasza:
A tanárt el kellene kapni valahol és egy kis fejmosást adni neki. Valamint hatni rá, hogy váltottasson az osztályozási szokásán. Ellenkező esetben legközelebb nem ússza meg ennyivel és esetleg a családtagjai is hasonlóan járnak.
14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, beindulni látszanak a dolgok. Néhány hétbe beletelik mire ennek vége lesz,de ha megvan a végeredmény, megírom mi lett az.
2022. máj. 4. 07:00
15/18 kovpet válasza:
Bosszúálló? Mit bosszul meg így, azt nem írtad.
18/18 A kérdező kommentje:
Nos lezárom ezt a történetet.
Az év végi tanévzáró ünnepség után kaptam a hírt, hogy a szóban forgó tanárnőt a váltótársával együtt (ketten vezettek egy osztályt), nos mindkettőt kirúgták. A lányom az új tanévben érdekes módon ugrásszerű javulást mutat a tanulmányi eredményeit illetően, és az osztályon belüli státusza is pozitív irányba változott. Egy szó mint száz, ez azon ritka esetek egyike amikor minden megoldódott. Csak azt tudom tanácsolni annak aki hasonló helyzetbe kerül, menjen, hallassa a hangját, előbb utóbb lesz eredménye. Köszönöm mindenkinek a kommenteket!
2022. okt. 24. 07:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!