Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ellopták a pénzem mit tudok...

Ellopták a pénzem mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Tegnap este elmentem egy "rosszlányhoz" és a barátai miközben a zuhanyzóban voltam lementek az autómhoz is kilopták a bukszámból a pénzt. Ilyenkor tudok tenni valamit?

2022. máj. 1. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ! Nincs bizonyitekod !
2022. máj. 1. 13:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam :'D :c
2022. máj. 1. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Levonod a tanulságot, és legközelebb nem mész ilyen zűrös helyre.
2022. máj. 1. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mivé lett ez a világ!

Hát már a qrvákban sem bízhat az ember?

2022. máj. 1. 14:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jól írták a többiek.

Ha elmész a rendőrségre, talán felveszik a jegyzőkönyvet, és hazaküldenek azzal, hogy majd értesítenek... Természetesen nem fognak, mert se bizonyíték, se semmi.

Még ha ki is hallgatják a feltételezett elkövetőket, bizonyítani senki sem tudja, hogy valóban volt-e pénz nálad akkor, ha volt is, nem korábban vagy később történt az eltulajdonítás, mint amikor szerinted történhetett. Rájuk bizonyítani szinte lehetetlen.

3-es jól írta, ezt az esetet megjegyzed, és máskor jobban megnézed, kivel találkozol.

2022. máj. 1. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg stricik már nem lehetnek, de nem vagyok olyan naív, hogy azt gondoljam, valóban csak barátok vannak.

Lehet, sötéten látom a világot, de ha feljelentést teszel, télikabátot nem biztos, higy fogsz még venni. Sem olcsót, sem drágát.

2022. máj. 1. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az autód még megvan?

Akkor adjál hálát érte, hogy ilyen szerények voltak.

Legközelebb menjél gyalog, és csak annyi pénzt vigyél, amennyi kell.

A táskád meg vidd magaddal a fürdőszobába is, különben lemásolják a kulcsod, és meglátogatnak éjszaka.

2022. máj. 1. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az autóban felejtett pénztárcádból bárki kilophatta a pénzt. Honnan veszed, hogy ők voltak?

A rendőrségre már csak azért is érdemes lenne bejelenteni mert lehet, hogy más járt már így annál a kedves hölgynél.

2022. máj. 1. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Elmész a rendőrségre is feljelentést teszel. Ha szerencséd van volt az utcán térfigyelő kamera, és talán tudnak valamit kezdeni is. Egy próbát megér.
2022. máj. 1. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!