Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ellopták a biciklimet a saját...

Ellopták a biciklimet a saját lakásunk erkélyéről! Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés

1.emeleti lakás, elzárt részen van, 5 családnak van kulcsa ahhoz a részhez, tehát idegenek nem tudnak bejönni. A mi lakásunk előtt ráadásul még külön kis kapu is van, igaz nem kulccsal zárható.

Nem volt lezárva a bicikli, mondván, hogy csak a szomszédok jöhetnek be, ráadásul előttünk senki nem tud járkálni..

Van egy gyanúsítottam az egyik család személyében, mindig is gyanúsan viselkedtek.

21 óra körül még megvolt, reggel 6-ra már eltűnt.

Mit tegyek? Nem mehetek oda a családhoz, hogy márpedig én majdnem biztos vagyok benne, hogy ti loptátok el..

2012. jún. 5. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom feljelentést kéne tegyél. Most okoskodhatnék, hogy miért nem volt annyi eszed, hogy lezárd, de a biciklidet már ellopták.
2012. jún. 5. 09:22
 2/5 A kérdező kommentje:

Jogos, de túl naiv voltam, amiért azt hittem, hogy zárt hely stb. nem lophatják el.

Fel lehet így jelenteni vkit, hogy nem tudom rábizonyítani a tettét? Aztán meg félek is, hgoy ha nem találnak nála semmit, mert gondolom annyi esze azért lesz, hogy nem az én biciklimmel fog rohangálni, akkor nem akarok balhét. Ezt névtelen nem lehet, vagy valamilyen "békésebb" módon?

Nem voltam még szerencsére ilyen helyzetben, úgyhogy bocs ha hülyeségeket kérdezek.

2012. jún. 5. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:

Jó logika:

Nem volt lezárva a bicikli, mert csak a szomszédok jöhetnek be, akik mindig is gyanúsan viselkedtek.

Egyet tehetsz, a következő biciklidet lezárod, meg az előttetek levő kaput is!

2012. jún. 5. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:

Alapszabály, hogy lezáratlanul biciklit sosem hagyunk. Sehol.

Még a munkahelyen is, ahol az épület mögött, zárt helyen, bekamerázott területen van a tároló, még ott is lezárom a biciklimet, annak ellenére, hogy a többi kollégám nem szokta. Az ördög sosem alszik.

Első emeletre még akár föl is mászhatott valaki a kétkerekűért...

2012. jún. 5. 11:18
 5/5 anonim válasza:
Fogd meg akit gyanusitasz, itasd le és jó verd meg! Aztán vedd el töle amit te értékesnek tartasz és addig vissza ne add, amig nem hozza vissza a biciklidet! Ha meg nem akarja akkor legalább lessz jó cuccaid, amit el tudsz bizniszelni!
2012. jún. 7. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!