Ellopták a telefonom, de a rendőrség mégis engem csesztet, mit csinálnátok a helyemben?
Nem tudom miért bonyolítottad ezt az egészet ennyire?
Kezdve ott, hogy miért törölted ki az üzenetet és hogy jön ide a tuningos autó?
Amellett miért kellett összevissza hazudozni a rendőrségen, a megtaláló személyéről?
Megtalálta valaki, visszaadta, gőzöd nincs kicsoda, mert nem igazoltattad! Ennyi!
Most nem tudom mit akarsz, de legjobb, ha elmondod őszintén ezt a katyvaszt a rendőrségen és kész.
Persze, hogy csesztetnek, hiszen hazudtál a rendőrségnek.
És még neked áll feljebb? Mondd el nekik ezt ugyanígy, és hogy szánod-bánod, stb.
Bemész a rendőrségre és visszavonod a feljelentést, hiszen megvan a telefon, így megszűnik az ügy.
A biztosítónak meg megmondod, hogy leesett és eltört.
Ezzel vége.
1x énis elhagytam. Hívtam a telefont többször is, nem vették fel, ezért azt hittem hogy "elrakták".
Csakhogy én bemértem a telefont és pontosan tudtam hogy hol van. 10 emeletes bérház, azt mondta a rendőrség hogy nem fognak végig kutatni minden lakást. De másnap megkereste az 1ik ismerőmöset a csaj aki megtalálta, megbeszéltünk 1 időpontot és vissza adta. Enyi, távolról zárolni de még törölni is lehet. Nagyon buta vagy, végig se olvastam ezt a zagyvaságot.
2-ik válaszoló.
Ne legyél ideges kedves ügyészasszony.
Én miért vagyok nyugodt? Mert sokáig akarok élni.
Kérdező, a rendőrök kidobják az ilyet a nyakukból, nagyobb ügyeket is.
Nagyon nehéz feljelentést tenni.
Amit biztosan nem tudsz.
Ugye azt nem mondták a rendőrségen, hogy ha nincs megelégedve velünk, panasszal élhet bármilyen rendőrségi intézkedéssel szemben. Persze, hogy nem mondták.
Gyorsan panaszold meg a rendőri intézkedést, 8 napod van rá , ha kifutsz akkor is lehetőséged van, hogy panaszt tegyél a Független Rendèszeti Panasztestületnél www.repate.hu, de oda kell a saját kezű aláírásod.
Nálam jelenleg egy városi kapitányság v.osztálya ellen folyik panasz ügy elsimítás miatt.
Ezt tudom javasolni.
A telefonod NE a farzsebedbe tedd legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!