Ellopták a telefonom, de a rendőrség mégis engem csesztet, mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Elég bonyolult a dolog. A farzsebemből vagy kilopták vagy melléraktam a buszmegállóban, mikor egy roma társaság ment el mögöttem és csak hirtelen feleszméltem hogy úristen ellopták, de nem mertem balhézni. Azonnal rohantam be a rendőrségre, feljelentést tenni, nem járőrt hívtam mert van rajta biztosítás. A biztosító csak és kizárólag zseblopásra fizet, mondjuk a farzsebbe is beleköthettek volna. Megtalálta egy lány a parkban és messengeren írt, csakhogy én csak munka közben tudtam átvenni, pont egy idős házaspárnál dolgoztam, az üzenetet meg töröltem. Úgy jött rá hamar, hogy enyém a telefon, hogy a környéken egyedül nekem van egyedi tuning autóm, amit és ő ezért ismert engem, de én nem ismertem, és mivel egyáltalán nem volt szimpatikus, sőt ilyesztő feje volt, nagyon megköszöntem de elnézést kértem, gyorsan besiettem hogy le vagyok maradva a melóval, mert úgy tűnt akár valamit. Itt kezdődik a hülyeség. Bementem mégegyszer a rendőrségre, és egy haverom hülye tanácsára rongálásra tettem újabb feljelentést mert törésre is kiterjedt a biztosítás és a csaj törötten adta vissza, pókhálós volt a képernyője. Amire nem lett volna szükség mert ha leejtem akkor is fizet a töréskárra a biztosító. Csakhogy nem akartam hogy azt higgyék biztosítási csalást akartam a lopásnál elkövetni, plusz fogalmam se volt ki az a csaj, ezért megkértem a haverom hogy mondja azt, ő találta meg és őt írtam a feljelentésbe. Plusz akkor az idős házaspárt se szekálta volna a rendőrség. Csakhogy a hülye azóta bement a rendőrségre és közölte velük hogy ő nem talált semmilyen telefont. Most engem csesztetnek és behívtak. Mikor az autómat lopták el anno, és betörtek hozzánk kétszer azt persze leszarták, de ezzel foglalkoznak!2019. máj. 24. 18:39
11/16 anonim válasza:
10es te beteg vagy?
Bement a rendőrségre ahol hamis vallomást adott le.
Mi az istent panaszoljon meg?
12/16 anonim válasza:
Vond vissza a feljelentést. Ha nem teszed te fogsz porul járni. A hatóság félrevezetéséért és hamis tanúzásért illetve hamis tanúkat vontál be..ezért börtönbüntetés jár. Úgyhogy mielőbb igyekezz vissza mondani.
13/16 anonim válasza:
Levike mar megint okoskodik. Azt hiszi hogy annak a panasznak valaki helyt fog adni... de vajon ki bírálja el azt a panaszt Levike?
14/16 anonim válasza:
Az ügyészség bírálja el, hisz ő felügyeli/felügyelheti a rendőrség munkáját.
A be. még az eleje felé írja.
15/16 A kérdező kommentje:
Le zárták az ügyet. Most kaptam a papírt szerencsére! Tehát nem lett baj. Viszont köszönöm az infót, lehet egy másik ügyben panaszt is teszek....
2019. máj. 25. 21:06
16/16 anonim válasza:
Tegyél is, az a baj, hogy az állampolgárok nem moccannak meg, azt hiszik mindent megtehetnek, a törvény köti a kezüket, holott joguk van hozzá az állampolgároknak, hogy panasszal éljenek, ha valami nem fer. Még azt mondta egy nyomozó őrnagynő nekem, hogy őt 27 év alatt nem panaszolta be senki.
Itt látszik az, hogy nem élnek sokan a panasszal. Én is éppen panaszügy elején vagyok a Bcs rk .v.o. ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!