Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megérdemelték büntetésüket...

Megérdemelték büntetésüket ezek a vadállatok?

Figyelt kérdés

Lehet, velük is ugyanezt kellett volna tenni, mint amit ők tettek áldozatukkal. Van ilyennek egyáltalán emberi mivoltja?

[link]

2022. ápr. 23. 10:33
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"Nem számoltak a hideggel"

Végül is november volt, nyilván ritkán szokott olyankor hideg lenni. Evvel együtt ha ez nyáron történik, nem biztos, hogy ez a vége. De az, hogy nem mentették ki a fogságából, azt még mindig nem értem. Meg azt sem, hogy itt mentegetik ezeket a férgeket, hogy nem szándékos emberölés volt a céljuk. Az eredmény akkor is egy teljesen értelmetlen halál, bármilyen életvitele is volt az áldozatnak - gyilkosai sem különbek tőle.

2022. ápr. 23. 14:34
 12/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk aki szerint poén volt, az mit szólna hozzá, hogy tűző nyári napon őt pusztán poénból, teljesen józanul kikötnék egy fához, árnyék sehol, senki nem jár arra, majd egy nap múlva visszanézünk, hogy milyen állapotban van. Csak a poén kedvéért. Aki szerint ez poénos, az megtenné ugyanezt másokkal?
2022. ápr. 23. 14:39
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, lazítsál már egy kicsit! Egy fikarcnyit se mondtam azt, hogy nem felelősek, egy cseppet se mentem fel őket. Azt mondom, hogy szerintem ők is seggrészegek voltak, és AKKOR nem gondoltak arra, hogy hideg, meg november meg 1+1 az mennyi, hanem csak csinálni akartak valami vicceset. De ez is feltételezés, mert nem olvastam el az anyagot.

Az azonban, hogy seggrészegek, egy fikarcnyit sem enyhítő körülmény, és ezt helyeslem is. Én csak a magyarázatot próbáltam megadni erre az egészre, kell viselniük a tettükért a felelősséget, de seggrészegen nem gondolkoztak a következményeken. Nyilván megbánták, miután kijózanodtak, és jó esetben nem csak a büntetés miatt bánták volna meg, hanem magáért a tényért, hogy egy embert megöltek.

Részemről a téma lezárva.

2022. ápr. 23. 14:57
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, válaszolj már végre. Szerinted szándékos emberölés volt, vagy poénból csinálták?
2022. ápr. 23. 15:08
 15/24 A kérdező kommentje:
A bíróság "aljas indokból, különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében" mondta ki nem jogerősen bűnösnek az elkövetőket. Egyébként a vád gondatlan emberölés, akkor az szerinted nem akkora probléma? Te megtennéd ezt másokkal poénból?
2022. ápr. 23. 15:19
 16/24 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, akkor mit mondasz Ricsikére, aki két embert ölt meg a kocsijával szándékosan száguldozva a belvárosban... Ami balesetnek minődült, 2-3 évet ült volna. Vagy a nemrég kisebbségiek elengedtek 5 harci kutyát, akik szétmarcangoltak egy embert... Ők is pár évet fognak kapni, talán csak egyikük. Ezek sokkal durvább esetek.
2022. ápr. 23. 15:21
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Az a probléma, hogy nem vagy képes válaszolni egy egyszerű kérdésre.

Éppenséggel történt nálunk is olyan egy szilvezteri bulin, hogy valaki oda lett szigszalagozva egy székhez. Persze 10 perc után el lett engedve, és a sértett is poénra vette.

2022. ápr. 23. 15:27
 18/24 A kérdező kommentje:
17-es: Olvasd vissza a 6-os hozzászólásomat, pont ezt írtam benne. Poén lett volna, ha utána kiszabadítják. Miért nem tették? Azt mondják, azért, mert részegek voltak. De a pultoslány is? Meg azok a később érkező fiatalok is, akik csak lefotózták? Ők miért nem segítettek? Ennyire nehezére esett volna bárkinek is eloldozni?
2022. ápr. 23. 15:36
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Értem, tehát azért mert heccből odaszigszalagoztak valakit, ott válik szándékos emberöléssé, hogy nem oldozták el.

A pultoslány lehet hogy a 8 általánost nem végezte el. A fiatalok lehet azt gondolták, hogy majd el fogják oldozni, akik odakötözték. Lehet nem gondolták, hogy halálra fagy, mert egyszerűen ennyire hülyék.

2022. ápr. 23. 15:45
 20/24 A kérdező kommentje:

De nincs is szándékosság, mert gondatlan emberölés volt a vád. A végeredmény mégis az, hogy ártatlanul halt meg valaki. Szóval ez akkor rendben van, mert részegek voltak, aluliskolázottak voltak, hülyék voltak? Mentsük fel őket emberileg és jogilag is, mert nem az volt a szándék, hogy megöljék, csak egy poénnak szánták? Akkor nincs felelős? Vagy súlyosnak tartod a büntetéseket? Persze, mihez képest.

Molnár Ricsi teljesen más kategória, nem is illik ide, de neki biztos jó ügyvédje volt, hogy ennyivel megúszta. Viszont itt egy hasonló "tréfás" eset: [link]

Ezt is viccesnek gondoljátok?

2022. ápr. 23. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!