De szerintem az ilyeneket a Vorkutara kéne küldeni. 20/F
2020. szept. 2. 19:37
2/9 anonim válasza:
Nem.
Szerintem a vád ingatag.
Figyeld meg, lesz itt még per-újrafelvétel. Vagyis szerintem vissza fogják dobni a rendőrségnek. Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt 4 év fogházbüntetés? Ez igen furcsa ítélet!
A bíró nem tudta hogy mit tegyen! 4 évre szinte soha nem adnak fogházat csak börtönt. Gondatlanságból elkövetett emberölésért pedig legfeljebb 3 évet szoktak adni. Furcsa.
2020. szept. 2. 19:46
3/9 anonim válasza:
#2 vagyok:
"Az informatikai szakértőnek három év után sikerült mégis elővarázsolnia a készüléken megbújó beszélgetés minden pillanatát."
HÁROM ÉV UTÁN, MÉGIS?!
Három évvel ezelőtt miért nem? És hogyhogy "mégis"?
Az informatika "fekete-fehér". Valamire a válasz vagy igen, vagy nem!
Ha akkor nem, akkor most sem!
2020. szept. 2. 19:48
4/9 anonim válasza:
Ismét #2:
És "a beszélgetés MINDEN pillanatát."
Akkor semmit, most pedig hirtelen MINDENT!
Ki rendelte meg? XD
2020. szept. 2. 19:50
5/9 A kérdező kommentje:
Szakértő váltás? xd
2020. szept. 2. 19:52
6/9 anonim válasza:
Jobb hely lenne neki a meszesgödör, de azért remélem, hogy legalább tényleges életfogytiglanra ítélik a szörnyeteget.
2020. szept. 2. 21:15
7/9 anonim válasza:
Halálbűntetést kéne visszaállítani.Életfogytiglan az lópikula.Frankón eléldegél odabent és még kaját meg fedelet is kap...Hadjuk már a kérdést...De az is lehet h. kiengedik.Engem 20 éve megtámadtak meló közbe fegyverrel,meg is sérültem.Majdnem ottmaradtam.Most orvosi fémekkel élek a testemben.Az elkövetőt meg kiengedték 1 év után,pedig minden megvolt ellene az ügyészség szerint...A jó kis magyar igazságszolgáltatás...Még ha kap is pár évet utána kiengedik és újra ölhet!
2020. szept. 3. 10:57
8/9 anonim válasza:
7-es vagyok.Kártérítést tudjátok mennyit kapok?Havi 35 000-et.A faszika meg éli életét és szerintem az is kapott kártérítést mert "ártatlanul" volt előzetesben... Vicc az egész igazságszolgáltatásunk én a bőrömön tapasztaltam ezt meg!Konkrét dolgokat sajnos nem adhatok meg többet.De a lényeg annyi,amit leírtam:A magyar igazságszolgáltatás egy vicc!
2020. szept. 3. 11:03
9/9 anonim válasza:
Azt írja a cikk, hogy B. Roland az elkövetéskor 20 éves volt. Nos, nagyon nem mindegy, hogy betöltte-e vagy sem. Ha ugyanis nem volt 20 éves, akkor eleve nem kaphat életfogytiglant.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!