Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bizonyíték hiányában nem...

Bizonyíték hiányában nem tekintenék lopásnak?

Figyelt kérdés

Sokszor van, hogy bemegyek az interspárba vásárolni és van nálam a hátitáskàmban originált ásvásnyvíz, keksz, rágó, lekvár stb., mikor mi, amit pl tescobol vettem vagy a másik spárból. Pl veszek még valamit és az interspár közelebb van. A rossz szokás, hogy blokkot sosem tartom meg.

Néha szúrópróbaszerűen lehet, hogy a biztonságiak ellenőrízgetnek olyan embereket, akinél pl. hátitàska van, hogy nem-e lop. Nem tudom, én még nem láttam ilyet, csak gondolom. Néha megfordult a fejemben, hogy ha kapok a pénztárnál egy biztonsági őri ellenörzést és belenéznek a táskámba, bizony van benne egy pár dolog, ami az interspárban is kapható. Ilyenkor blokkal tisztázhatja magát az ember. Azonban, ha nincs meg a blokk, akkor gond van, hiába nem az interspárból loptam, csak a táskámba volt?

Az lenne a kérdés, hogy ilyen esetben, ha máshol vettem valamit, ami a táskámban van, de blokk nincs, akkor ha amit az interspárba vettem.azt kifizetem és, ha pont kapnék egy ellenőrzést az őrtől, hogy mik vannak a táskámba, miért nincs blokk, akkor lopásnak hinnék és rendőrséget hívnának, vagy ez nem elég? Ha végignéznék a biztonsági kamerát és látnàk, hogy eltettem valamit, akkor nincs miről beszélni, loptam, de ha nem làtnának a kamerákon semmit, hogy eltettem valamit, akkor van nálam termék, blokk ugyan nincs, de a kamerákon sem látszik semmi, akkor elengednének, nem számítanák lopásnak?

Mert.a lopást bizonyítani kell sztem és azért amiért van nálam termék, blokk nincs, az nem.azt jelenti, h onnan loptam. Szerintem kellene olyan kamerafelvétel amin látszik is a lopás.

Nem tervezek ilyet, csak többször volt már, hogy máshol vásárolt termék volt nálam de blokk nem és mi lett volna, ha ellenőríznek. Mostmár minden vacak blokkot megtartok.

2022. ápr. 1. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Befelé menet biztiőrnek vagy kasszásnak megmutatod, hogy most hoztad be. A kamerákon látszódni fog az is, hogy bejöttél és nem jártál a polcoknál, mielőtt megmutattad volna a biztőrnek. Utána mész vásárolni és kiviszed. Ennyi. A kamerákon úgyis látszódik már minden, felesleges aggódnod emiatt.
2022. ápr. 1. 23:28
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
"A rossz szokás, hogy blokkot sosem tartom meg." Ha te is tudod, hogy rossz, akkor miért teszed???? Vagy csak kamu az egész???
2022. ápr. 1. 23:55
 13/13 anonim ***** válasza:
56%
Olyan lekvárt stb kell venni ami sajátmárkás így egy ellenőrzésnél rögtön látszik honnét van vagy mielőtt bemész a másik boltba be mutatós a biztonsági őrnek.
2022. ápr. 2. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!