Bizonyíték hiányában nem tekintenék lopásnak?
Sokszor van, hogy bemegyek az interspárba vásárolni és van nálam a hátitáskàmban originált ásvásnyvíz, keksz, rágó, lekvár stb., mikor mi, amit pl tescobol vettem vagy a másik spárból. Pl veszek még valamit és az interspár közelebb van. A rossz szokás, hogy blokkot sosem tartom meg.
Néha szúrópróbaszerűen lehet, hogy a biztonságiak ellenőrízgetnek olyan embereket, akinél pl. hátitàska van, hogy nem-e lop. Nem tudom, én még nem láttam ilyet, csak gondolom. Néha megfordult a fejemben, hogy ha kapok a pénztárnál egy biztonsági őri ellenörzést és belenéznek a táskámba, bizony van benne egy pár dolog, ami az interspárban is kapható. Ilyenkor blokkal tisztázhatja magát az ember. Azonban, ha nincs meg a blokk, akkor gond van, hiába nem az interspárból loptam, csak a táskámba volt?
Az lenne a kérdés, hogy ilyen esetben, ha máshol vettem valamit, ami a táskámban van, de blokk nincs, akkor ha amit az interspárba vettem.azt kifizetem és, ha pont kapnék egy ellenőrzést az őrtől, hogy mik vannak a táskámba, miért nincs blokk, akkor lopásnak hinnék és rendőrséget hívnának, vagy ez nem elég? Ha végignéznék a biztonsági kamerát és látnàk, hogy eltettem valamit, akkor nincs miről beszélni, loptam, de ha nem làtnának a kamerákon semmit, hogy eltettem valamit, akkor van nálam termék, blokk ugyan nincs, de a kamerákon sem látszik semmi, akkor elengednének, nem számítanák lopásnak?
Mert.a lopást bizonyítani kell sztem és azért amiért van nálam termék, blokk nincs, az nem.azt jelenti, h onnan loptam. Szerintem kellene olyan kamerafelvétel amin látszik is a lopás.
Nem tervezek ilyet, csak többször volt már, hogy máshol vásárolt termék volt nálam de blokk nem és mi lett volna, ha ellenőríznek. Mostmár minden vacak blokkot megtartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!