Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Sikerül elvennie tőlem a...

Sikerül elvennie tőlem a gyerekeim?

Figyelt kérdés

Kezdem az elején. Férjemmel 9 éve vagyunk együtt. 3 év után házasodtunk. 4 év után lettem terhes azóta van 2 kislányunk. 4 és 2 évesek.

A párommal az első 4 évbe jo volt a kapcsolatom viszont az ő szülei nem kedvelték már első nap azt mondták biztos r...nc vagyok.(nőiesen öltözködés akkor.)Ők "kereszténynek mondják magukat.

A párom szülei sokszor zavarták el párom mikor együtt voltunk így q végén az én szüleimmel kötöttünk.ki .

Utana albérletbe mentünk és miután terhes lettem eltűntek költözni.

Párom szülei évi 2 x keresnek ha szulinap vagy nevnap van .

Az esküvőkre nem jöttek el csak a testvérei. SZULEI mivel nem kedvelték nem jöttek.A meghívott se vették el párommal.

Itt jön a lényeg hogy kislanyom született után 3 héttel vermergezest kaptam és rosszul lettem náluk.ŐKet és férjemet se érdekelte 3 órán át hivogattam a mentőt szüleimet és végül nagy nehezen bejutottam korhazba megmutottek.

A kislányomnak annyira nem.figyeltek már akkor hogy konkrétan pelenka nem volt rajta cserélve mikor az én szüleim másnap menni akartam érte de közölték hogy nem adják oda a gyereket...

Ahogy teltek az évek és külön vagyunk nem.keresnek minket szülinapot kívül mikor hoznak a gyereknek ruhát.

Most hogy 2 kicsivel vagyok itthon .Másfél éve megromlott a kapcsolatom a férjemmel is .Sajnos nincs időm se magamra nagyon se rá.Ő éjszakás nappal alszik estig .Aztán indul.

Itt jön az hogy másfél éve a 2 kicsivel én vagyok. HAZI munkától kezdve kerites építsen át a festésig én kell megoldjak mindent (szüleim,tesoim)segítségével mert ő külön szobaba van és alszik.A gyerek beteg férjem nem jon velem mindig azt mondja menjek ő neki dolga van vagy épp fáradt

Masfel éve én itthon vagyok két kislanyom mellett es az itthoni munkák mellett tortakat sütök amit imádok.Ha kell éjszaka csinálom hogy kész legyen.

Viszont most úgy néz ki válás lesz.

Sajnos elmergrsedett a dolog.Kislanyom bölcsi lett és megkertem higy menjen érte mire férjem mondta hogy nem megy menjek én ő nem cs..cska .

Akkor eldontottem oké elmegyunk szüleimhez nagy a haz és akkor gondolja át mit akar.Mire fel hívott pont a nővére akit életükbe a gyerekek és én ha láttuk 5 x hogy én hagyjam öt az apjának a gyereket mit képzelek én mert hogy párom azt állítja nekik hogy én lepasszolom mindig a gyereket stb .

Akkor ideges lettem és mondtam h te aki évente 2 x látja őket honnan veszi ezeket .

AÉn vagyok az aki gyerekkel megy fogorvoshoz mert nincs segítség én viszem hetvegen őket jatszohazba stb mert férjem nem.akar és akkor én vagyok az aki nem foglalkozik velük?

Beszéltem a szüleivel ok azt mondják nem ernek rá jönni majd ha úgy lezs jönnek és beszélünk....

Most őszintén nagyon rosszul érzem magam.Van két csodálatos pici lányom akikért évek óta oda vagyok viszem őket ahova tudom itthon altatom kelek hozzájuk ellátott őket és olyan rokonok akik nem ismerik a saját unokáját se engem mondják azt hogy elveszik tőlem a 2 kicsit..őszi ten megijedtem.

Nem tudom elkepzelni az elé nélkülük egy percet se.Mindig velem vannak .Szívem megszabadulás ha tényleg eltudjak intézni..

Párom még azzal fenyeget és olyanokat mond hogy az lepadszola sehogy miután elmentunk a szileimhez és jönnénk haza és a lányom ott akar aludni és üvölt hogy hadd aludjon a maminál amit én megengedek majd másnap megyek érte.. Ez lepasszolas.

Tudom ha most olvassátok zavaros ,nem jól fogalmaztam.De most lelkileg mely ponton vagyok .Félek hogy élveztem őket .

Bánt hogy olyanok akik nem ismernek minket csak párom elderditett mondqdoja alapján ítélnek.

Segítsetek tényleg ilyen könnyen eltudjak venni tőlem.

2022. márc. 23. 12:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha van hol laknod, van miből eltartanod őket, nem veszik el. A férjed pedig nem fogja őket kérni, ha a bölcsiig nem akaródzik menni, csak fenyegetőzik.

Az biztos, hogy jobban jártok és a gyerekek is, ha meg tudtok egyezni, mintha csak keresztbe akartok tenni egymásnak. Akkor egyszerű, csendes válás lesz kb. fél év alatt. Ha megy a huza-vona, akkor 2 év is lehet és a végén járhatnak a gyerekek pszichológushoz.

2022. márc. 23. 13:49
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, mennyire hülyének kell lenni ahhoz, hogy ha neked random valaki azt mondja, elveszi a gyereket, akkor elhidd, hogy ez így működik?
2022. márc. 23. 13:59
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem hülye, tudja, hogy a gyerekei az átlagosnál többet alszanak a nagyszülőknél, és jobban kötődnek hozzájuk(melyik 2-4 éves üvölt azért, hogy többet ALUDJON ÉJSZAKA a nagyijával az anyja helyett?) Ez tökre nem normális, tudja ő is, ezért fél.

Persze kicsit túlreagálja, nem fogja azért elveszteni a gyerekeket, mert azok hetente párszor a nagyival vannak, esténként is.

2022. márc. 23. 14:27
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

"melyik 2-4 éves üvölt azért, hogy többet ALUDJON ÉJSZAKA a nagyijával az anyja helyett?)"

Kb az összes, ha buli a mamánál aludni, ott nyilván más szabályok vannak. Ez még véletlenül se jelenti azt, hogy jobban kötődne hozzá.

2022. márc. 23. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:
46%
Tehát a sógornőd azt mondta, hogy hagyd a gyerekeket az apjuknál és most te attól rettegsz, hogy elveszik tőled a gyerekeket. Próbálj meg egy kicsit felnőtt lenni, ahelyett, hogy drámázol.
2022. márc. 23. 14:46
 16/18 anonim válasza:
100%

Az utolsónak üzenem, hogy az én 2 évesem is mondja, hogy a nagyiéknál (szüleim) szeretne aludni. Ott később kell lefeküdni, nézhet Bogyó és Babócát amennyit akar és ehet sütit vacsorára (igen, kicsit elkényeztetik, de szerintem ez is belefér, a mi nagyszüleink is ilyenek voltak). Aztán mégis amikor baj van, hozzám rohan, amikor beteg én kellek neki és van olyan is, hogy amikor náluk vagyunk mondja, hogy menjünk haza, mert otthon szeretne lenni... szóval szerintem emiatt nem kell rosszul éreznie magát a kérdezőnek és emiatt igazán nem kell félnie, hogy elvehetik a kicsiket.

Egyébként szerintem is csak fenyegetőzik a kedves apuka, hátha ezzel sakkban tarthatja az anyukát és vele marad házvezetőnek, milyen kényelmes az úgy és még kirakat apuka is lehet.

2022. márc. 23. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

13-as, kb az osszes unoka mondja, hogy a nagyszuloknek szeretne aludni.

Te nem ilyen voltal ?

Gyerekkorom legjobb napjai voltak amikor a mamamnal aludtam, aki minden kivansagomat leste! Ha madartejet kertem kakaoval reggelire akkor ment es csinalta!

2022. márc. 23. 16:44
 18/18 anonim ***** válasza:

13as vagyok. De, én is ilyen voltam, rokonnál/táborban/másnál alvó, levő, mert nem volt normális kapcsolatom a szüleimmel. Egyszerűen ott nem kiabáltak/veszekedtek velem, hanem kedvesek voltak és türelmesek és bizalmi kapcsolatunk volt a szüleim meg csak "ellátak". Az én gyerekem sosem akart a nagyinál aludni eddig, pedig már 8 éves, pedig a nagyi is képes este 9kor bundást csinálni és tutujgatja meg nyomja tele csokival és tévére próbálja altatni. Ott lazább az élet, mint itthon, de alapvetően a gyerek otthon akar lenni éjszaka, mivel megsimogatom, mesélek neki, társasozunk, beszélgetünk és jobban érzi velem magát, biztonságérzete van.

Mikor én tukmáltam, hogy aludjon(mert jól jött volna a szabad este), akkor sem akart. Bezzeg barátnőtől úgy kell kirobbantani, oda át is költözne hétvégékre..

Kétévesen nem normális, ha éjszaka másnál akar aludni az ember gyereke, pláne heti többször, de 4 évesnél sem.

2022. márc. 23. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!