Ha szex közben meghal a partnerem, mert konszenzussal olyat csinálunk, ami végződhet halállal, akkor kerülhetek börtönbe?
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 04:31
21/27 anonim 

válasza:

Tudom, hogy vannak ilyen barmok, de a haldokló biztos, hogy akkor már nem élvezi, amikor már haldoklik. Éppen csak lehet, hogy nem tud időben jelezni, vagy a másik nem veszi észre, hogy baj van.
22/27 A kérdező kommentje:
19 én is ki akarom próbálni, de ezt többször is írtam. Nem tudom miért nem lehet értelmezni.
18 az vagyok de nem akartam írni, mert nem akartam hogy törölve legyen a kérdés.
20 tényleg? Sok ilyen történik?
2022. márc. 18. 20:12
23/27 A kérdező kommentje:
21 na ja emiatt parázok, mi van, ha nem veszem észre hogy baj van.
2022. márc. 18. 20:13
24/27 anonim 

válasza:

Én nem hazardíroznék, túl nagy a kockázat, és nem a börtön meg a jogi büntetés lenne a legrosszabb, ha valamelyikőtök meghal, hanem a saját lelkiismerettel elszámolni.
25/27 A kérdező kommentje:
Lehet inkább hagyom ezt
2022. márc. 18. 21:11
26/27 anonim 

válasza:

Helyes, vannak más élvezetek, amik kevésbé kockázatosak.
27/27 anonim 

válasza:

#18 vagyok:
Összegezzünk.
Tegyük fel hogy kipróbáljátok, és meghal. Két lehetőség van a cselekmény megítélésénél.
-Ha meg sem fordult a fejedben előtte hogy ez akár az életébe is kerülhet, akkor gondatlanság. Túlzásba vittétek a h'lyeséget.
-Tudtad hogy az életébe is kerülhet, mégis megcsináltad. Szándékos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!