Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Sok buta ember miért gondolja...

Sok buta ember miért gondolja azt,hogy az a jó ha liberális felfogás/életérzés megvalósul?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy a melegek(homoszexuálisok, leszbikusok,transzok) örülnének neki, de ekkor mi is történne?

Más csoportok is felbátorodnának, hogy ha liberalizmus van, akkor hát legyen..

És tuti az lenne a válasz erre, hogy a radikálisok(szélső jobb) is szabad módra tennének mindent stb stb..

Nem!! Nem minden esetben jó a liberalizmus. Sőt! Nem kell!!

Kell egy minimális alkalmazkodás a társadalomban egészséges módon.

2022. márc. 16. 10:35
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

Sőt olyanról is tudok,hogy valaki rasszista(neonáci,szélső jobbos) meleg volt, vagy travikènt utálja a cigányokat,szervezkedni ellenük bántja őket stb ..

Tehát èrdejes a világ ès sok mindenre van példa.

Èn nem azt mondom,hogy a konzervatív jobb oldali emberek tökéletesek ès mindig mindent hibátlanul cselekednek.. nem. Dehogy is,annak ellenére mondom azt,hogy èn is konzervatív vagyok igen.

De legalább ebben az egyben èrts egyet,hogy (nem te rád èrtem) a meleg liberális oldal azért elèg sokszor provokatív.

Úgy lenne az igazi ha minden eszmèbol csak egy csipetnyi lenne ès alkalmazkodni az átlag emberekhez,társadalamhoz. Mindenkinek!! Nekem is,neked is a postás Jenőnek is..

Nem kellenek az utcára betyárok,bőrfejűek, de provokatív személyek sem. Èn egy ilyen világot kèpzelek el. Otthon a 4 fal között pedig bárki bármit csinálhat. No problem

2022. márc. 16. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!