Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Sok buta ember miért gondolja...

Sok buta ember miért gondolja azt,hogy az a jó ha liberális felfogás/életérzés megvalósul?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy a melegek(homoszexuálisok, leszbikusok,transzok) örülnének neki, de ekkor mi is történne?

Más csoportok is felbátorodnának, hogy ha liberalizmus van, akkor hát legyen..

És tuti az lenne a válasz erre, hogy a radikálisok(szélső jobb) is szabad módra tennének mindent stb stb..

Nem!! Nem minden esetben jó a liberalizmus. Sőt! Nem kell!!

Kell egy minimális alkalmazkodás a társadalomban egészséges módon.

2022. márc. 16. 10:35
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

27-es

Ne keverjük már a Deák liberalizmusát a 2000 utáni(jelenlegi) liberalizmussal. Csak a buta ember hasonlítja össze a 2 liberalizmust.

Egyébként a liberalizmus a nemzeti nacionalizmusból kezdődött/ ered!

A mai értelemben vett liberális felfogás már egészen más.

Így van.. Én szombaton is dolgozok, és hétköznaponta 12 órázok. De örömmel teszem mert nem éhbérért dolgozom és nem hitelezem meg van mindenem és boldog vagyok.. 😉

2022. márc. 16. 12:02
 32/41 A kérdező kommentje:

A kromoszóma betegséget nem lehet gyógyítani.. De attól még betegség.

Szerintem túlzásokba esel.. Hol vernek,lángszóróznak aláznak melegeket? Mondj már rá példát kérlek.

2022. márc. 16. 12:07
 33/41 anonim ***** válasza:

" Én szombaton is dolgozok, és hétköznaponta 12 órázok. De örömmel teszem"

200 éves vén csimbók vagy és olyan primkó, hogy. A tetejébe meg annyit hazudsz, hogy az hihetetlen.

2022. márc. 16. 12:14
 34/41 A kérdező kommentje:

35 vagyok.

Mit hazudtam? :)

2022. márc. 16. 12:15
 35/41 A kérdező kommentje:

De én mindig szeretném azokat a példákat és hírforrásokat látni ahol meleget vernek/vertek..

Túlzásba azért ne essünk.

Egyébként meg senkire sincs a homlokára írva, hogy meleg.. A melegek is ugyanúgy néznek ki mint a hetero átlag emberek.

2022. márc. 16. 12:18
 36/41 anonim ***** válasza:

"35 vagyok."

Ja, kétszer 35.

"De én mindig szeretném azokat a példákat és hírforrásokat látni ahol meleget vernek/vertek.."

Majd szépen rákeresel.

* Brutálisan megvertek két meleg orvost Pécsett

* Elitélte a bíróság azt a két fiatalt, akik tizenéves meleg szomszédjukat hónapokon keresztül homofób beszólásokkal illeték, majd több alkalommal bántalmazták.

* július 6-án a Budapest Pride felvonulás után homofób és rasszista megjegyzések közepette bántalmaztak három férfit.

2022. márc. 16. 12:24
 37/41 A kérdező kommentje:

Ilyenek voltak vannak és lesznek. Nem helyes és nem értek egyet az agresszióval, de ezeknek az őrült embereknek a nagyvilágban mindig lesz okuk arra, hogy az embertársukat testileg bántsák. Nem kell ahhoz melegnek lenni. Ez náluk csak erőfitogtatás, kötekedés.

De ugyanúgy bántották és bántanak alázták a romákat is,(Tatárszentgyörgy-puskával végeztek ki családokat )

Sőt!

Fehér bőrű magyarokat is ugyanúgy terririzálnak a kisebbségek stb..

Viszont akkor sem azt látod az ablakokon, hogy melegeket vagy más kisebbségeket lincselnek. Nem is lehetne!

De ahogy írtam is korábban.. A melegek azért előnyben vannak a romákkal szemben mert nincs a homlokukra írva, hogy meleg. De egy roma nem tudja letagadni a kinézetét.

2022. márc. 16. 12:44
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Előszor koveteled a példákat, aztán amikor mutatok konkrétumokat, akkor elkezdesz mszatolni.

Parádés hülye vagy. Értelmetlen veled kozolni bármit.

Tipikus fidesz bamba. Úgy alakítod a valóságot, a magad valóságát, hogy az látszólag téged igazoljon.

2022. márc. 16. 12:53
 39/41 A kérdező kommentje:

Figyelj.. közölted a hírforrásokat nem?

Ès èn vettem a fáradtságot,elolvastam.

Mi volt a válaszom???

Az,hogy ezzel az agresszió viselkedéssel nem èrtek egyet!

Nem èrtem az ellensègeskedèsed okát. Most akkor erre èn is mondjam azt,hogy nektek liberális eszme közel állóknak semmi nem jó,ès semmit sem hisztek el?

Te is nagyon jól tudod,hogy az emberek a nagyvilágban bizonyos esetekben bántják egymást ezért vagy azèrt. Egyáltalán nem helyes,nagyon nem,de van ilyen előfordul. Sőt,nem kell ahhoz melegnek,cigánynak,kínainak,örménynek lenni. Az agresszió az mindig valamilyen komplexusból ered,mentális deffektsègbol..ès azoknak a hülyéknek mindegy,hogy kit bántanak .

Lehet,hogy hétfőn a meleg orvosokat bántottak, kedden meg felrúgtak egy öreg zsidót,csütörtökön meg leköptek egy kínai árust a piacon.

Ez valóban nem helyes. Ès hidd el,,ezek az esetek bántalmazások,megalázasok azért vannak mert az elkövetők(bántalmazók) is a liberalizmus eszme alatt cselekszenek.. (más kérdés,hogy tévesen) de ők ezt gondolják,hogy a szabad világhoz ez is bele tartozik,hogy azt csinálnak amit akarnak.

2022. márc. 16. 13:12
 40/41 A kérdező kommentje:

De mondok egy hazai pèldát..

Nem tudom,hogy helyes-e, vagy sem..majd eldöntitek

Nagy Feró ès Wahirn András is liberálisnak tartja magát . Èrdejes nem?

Feró azèrt tartja/gondolja magát liberálisnak mert nincs elnyomásában mint anno..megtehet(tehetett) bármit SZABADON Csirkedarálások, bőrfejű haverjaival való felvonulások stb.. sőt..voltak balhèjai is azt is tudom. Más kérdés,hogy már vèn múmia ès nem bír az öreg..de ezeket a dolgokat amit tett azért tette mert a liberalizmus ègisze alatt lehet mindent.

Wahirn András meg nyíltan vállalta,hogy rasszista ès azért gondolja magát liberálisnak mert a cigányok ellen SZABADON szeretne vèdekezni,véleményt alkotni meg minden.

Ezért is nem jó a liberalizmus mert mindenkit felhatalmazhat bármire,hogy nyugodtan tedd meg..szabad akaratod szemèlyisèged van stb .. ès ez nem biztos,hogy mindig jó.

2022. márc. 16. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!