Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Sok buta ember miért gondolja...

Sok buta ember miért gondolja azt,hogy az a jó ha liberális felfogás/életérzés megvalósul?

Figyelt kérdés

Értem én, hogy a melegek(homoszexuálisok, leszbikusok,transzok) örülnének neki, de ekkor mi is történne?

Más csoportok is felbátorodnának, hogy ha liberalizmus van, akkor hát legyen..

És tuti az lenne a válasz erre, hogy a radikálisok(szélső jobb) is szabad módra tennének mindent stb stb..

Nem!! Nem minden esetben jó a liberalizmus. Sőt! Nem kell!!

Kell egy minimális alkalmazkodás a társadalomban egészséges módon.

2022. márc. 16. 10:35
1 2 3 4 5
 21/41 LazyJones ***** válasza:
100%
#20 A világon az legyen a természetes, hogy két (vagy tőlem akár több is) felnőtt ember lehessen együtt ha szeretik egymást. Egyébként meg természet ellenesen nagy marha vagy, de ezen nem kell megsértődni, csak ne csináld. Vagy legalábbis nyilvánosan ne.
2022. márc. 16. 11:23
 22/41 A kérdező kommentje:

Akkor ennyi erővel nektek az is elfogadott és természetes lenne ha a Betyár sereg is szabad módjára beépülnének bárhová, vagy neonáci sétálnának az utcákon náci pólóban. Ők is nyugodtan mondhatnák,hogy liberális világ van. Oké, hogy nyílván nem fognak az úton vagy közértben keresztül szúrni egy feketét vagy egy romát, de ha korlátlanul szabad világ módjára sétálnának bőrfejűk vagy betyárok az sem lenne jó és az is zavaró lenne.

Értitek mit akarok közölni?

Én nem a melegek ellen vagyok hanem a liberalizmus ellen.

És igen.. A liberalizmust ugyanúgy kihasználhatják ezek a nemzeti radikálisok is, ahogy pl a melegek, transzok, hogy sztrájkolnak, provokálnak.

Ezért nem jó a liberalizmus..

Tudom, hogy vannak melegek, és a másik oldalon neo nácik,, de az a jó és addig jó amíg el vannak a saját közegükbe. Senki nem bánt senkit, senki nem provokál senkit és kész. Mindenki éljen normális dolgozó polgárként.

2022. márc. 16. 11:30
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
De náci azért lehetsz, mert az akarsz lenni, azzal a nézettel értesz egyet. A melegséget nem te választod.
2022. márc. 16. 11:33
 24/41 anonim ***** válasza:

"Azzal lenne baj, ha a világ ebbe az irányba menne ha ez lenne a természetes és elfogadott."

Már pedig, amit a természet hoz létre, az természetes, és a b.uzikat, melegeket, magasakat és alacsonyakat mind a természet hozta létre. Ennek okán éppen eléggé természetesek. Max. neked van bajod velük meg más, hasonló, gyenge.elméjű, kudarcos f.szkapapnak, de az meg kit érdekel? Amíg nem téged akarnak s.ggbe, vagy mondjuk inkább szájba roppantani, addig neked a p.fád maradjon becsukva. Legalábbis ezen a téren. Okozott már a magadfajta tirpák, műveletlen senki éppen elég szenvedést nekik, sőt, okoztok még ma is, ez a kérdésed is valami hasonló. Be lehet fejezni. Az orbán nevű birkapásztor meg csak azért hozza fel ezeket a témákat, hogy bennetek a készültséget fenntartsa. Hogy megmaradjon az akolmeleg illúziója nektek, neki meg a szavazatotok. Amúgy sz.rik ő a pofátokra.

2022. márc. 16. 11:36
 25/41 A kérdező kommentje:

24-es

Nekem vannak liberális ismerőseim,, hálistennek nem olyan kultúrával rendelkeznek mint te.

2022. márc. 16. 11:40
 26/41 A kérdező kommentje:

"Okozott már a magadfajta tirpák, műveletlen senki éppen elég szenvedést nekik, sőt, okoztok még ma is,"

Mivel???

2022. márc. 16. 11:44
 27/41 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok liberális, de természetesen a liberalizmus is érték.

Hogy te is tudd, mekkora érték, elmondom, hogy Petőfi, Széchenyi, Giordano Bruno, és még ezer nevet sorolhatnék, mind liberális volt, de ha nem lettek volna neves és noname liberálisok a történelemben, akkor te most a kondért súrolnád napestig, a tányér levesedért, valahol a cselédsor végén. Heti hat napot, napi 12 órát dolgoznál és az tenne boldoggá, ha reggelente akkor kelhetnél, amikor akarnál.

Az mondjuk más kérdés, hogy te speciel meg is érdemelnéd.

2022. márc. 16. 11:51
 28/41 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy meleg irányba terelődött a téma..

Na de legalább sok hozzászólásokat olvastunk.

Írtátok azt,és az általános tényt, hogy a melegség az lényegében betegség senki nem tehet róla, nem kell ezért bántani őket stb.. Oké.. Ez igaz..

De azt is írta valaki, hogy ez a fejlődés!

Mégis mi??? Betegség=fejlődés?

2022. márc. 16. 11:51
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Művelődj még, mielőtt baromságokat beszélsz
2022. márc. 16. 11:57
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

" hogy a melegség az lényegében betegség senki nem tehet róla, nem kell ezért bántani őket stb.. Oké.. Ez igaz.."

Ha betegség lenne, akkor gyógyítanák.

"De azt is írta valaki, hogy ez a fejlődés!"

Igen, arra írta, hogy az a fejlődés, hogy ma már nem égetitek el ezeket a szerencsétleneket mágján, nem vágjátok őket sittre, hanem csak járatjátok a ronda pofátokat és másokat hergeltek ellenük, meg néha eljártok b.uzikat verni.

Azt ugye tudod, ostoba veréb, hogy ma számítógéped sem lenne, ha egy b.uzi, név szerint Alan Turing a munkásságával hozzá nem járult volna a számítástechnika fejlődéséhez?

Na a őt is öngyilkosságba kergette a magadfajta, hálátlan, tuskók, idióták hada.

2022. márc. 16. 12:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!