Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hova lehet fordulni, ha a...

Hova lehet fordulni, ha a posta panaszirodája nem válaszol, nem akar további vizsgálatot folytatni egy panasz ügyében?

Figyelt kérdés

Pontos címre küldött csomagot nem vittek ki a címre és 2 hét után a postáról visszaküldték a feladónak.

Panaszra csak annyit ellenőriztek -azt írták-, hogy 2 hét után lett visszaküldve. Azzal nem is foglalkoztak, hogy miért nem vitték ki a címre, és nem is válaszolnak, ,,megértést kérnek".

Hol foglalkoznak a posta panaszirodája tevékenységével?

2022. márc. 4. 03:55
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
semmi nincs. Nem lett meg. Csak azt tudnám, mi történt.
2022. márc. 19. 12:56
 22/25 anonim ***** válasza:

Szörnyű :( Én is kerülöm az MPL-t, ha csak tehetem.

Amúgy ilyenkor a fogyasztóvédelemhez nem lehet fordulni?

2022. máj. 3. 22:58
 23/25 A kérdező kommentje:

A posta panaszirodájának a "válaszlevelében" az utolsó bekezdés az, hogy milyen ímélcímen lehet a posta úgymond válasza ellen 30 napon belül véleményt mondani.

Ott volt lehetőség az online ügyindításra a "békéltető testületnél". Leírtam, hogy mi történt, kaptam egy sablon választ, hogy "elindították" az ügyet.

Azóta nem kaptam semmit.

Szerintem semmi nem lesz, csak létrehoztak állásokat, nem csinálnak semmit. A posta panaszirodája sem végzett semmi vizsgálatot, pedig soká tartott, amíg válaszként elküldték a 0 konkrétumos válaszlevelüket.

2022. máj. 4. 02:12
 24/25 anonim ***** válasza:
Amit még tehetsz, az írni egy újságírónak. Mivel biztos, hogy mások is jártak már hasonlóan, így elkezdődhet megint egy olyan esetgyűjtés, mint amikor az Örs vezér terén már rettegtek az emberek. Az első panasz megtörte a csendet, csak özönlöttek a szerkesztőségbe a panaszok. A cikk hatására került oda folyamatos járőri jelenlét, meg utána az egyik vasútállomra is, ahol szintén zaklatták a járókelőket, mint kiderült. A postával is gondolom, hogy lenne ilyen. Nekem is van rengeteg történetem, bár csak kisebb kellemetlenség, de emiatt nagyon utálom, ha csak MPL-t lehet választani és van, hogy el is állok emiatt a vásárlástól.
2022. máj. 4. 07:54
 25/25 A kérdező kommentje:

Valaki itt figyeli a kérdéseket?

Mert most kaptam egy "választ" a békéltető testülettől, hogy mivel nem küldtem be nekik KÉRÉSÜKRE valami hiánypótló dolgot, hát elutasítják a kérelmemet.

Én nem kaptam tőlük semmit, azon kívül, hogy elfogadták az online beadványom.

Mellesleg nincs is szükség semmi hiánypótlásra, amit a posta panaszirodája írt, az untig elég a kivizsgáláshoz.

Hülyét csináltak belőlem, paragrafusukat idéznek, amiben nincs a helyzetre vonatkozó konkrétum.

Papírszaporítás értelem nélkül. Ki fizeti ezeket az embereket?

2022. máj. 5. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!