Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hova lehet fordulni, ha a...

Hova lehet fordulni, ha a posta panaszirodája nem válaszol, nem akar további vizsgálatot folytatni egy panasz ügyében?

Figyelt kérdés

Pontos címre küldött csomagot nem vittek ki a címre és 2 hét után a postáról visszaküldték a feladónak.

Panaszra csak annyit ellenőriztek -azt írták-, hogy 2 hét után lett visszaküldve. Azzal nem is foglalkoztak, hogy miért nem vitték ki a címre, és nem is válaszolnak, ,,megértést kérnek".

Hol foglalkoznak a posta panaszirodája tevékenységével?

2022. márc. 4. 03:55
1 2 3
 11/25 BlackSword ***** válasza:

#10! De, a posta minden körülmények között kézbesít... ha a körülmények megfelelőek erre...

A 2,5 mm azért annyi, mert egy szabvány levélszekrénybe ennél vastagabb küldeményt nem lehet elhelyezni biztonságosan

2022. márc. 5. 17:06
 12/25 anonim ***** válasza:
#11 Szerintem mindenki tudja, hogy ez nem igaz, aki valaha rendelt már valamit postán.
2022. márc. 5. 17:45
 13/25 BlackSword ***** válasza:
Én sokszor... mindig időben megjött...
2022. márc. 6. 06:56
 14/25 A kérdező kommentje:

Nekem is ez volt az első rossz tapasztalat. Vagy, ki tudja, az első, ami kiderült. Vagyis egyszerre az első 2.

Igazából a panasziroda hivatalos ,,ügyintézése" a zavaró. Hogy nekik csak a 2 hét postán maradás a lényeg, hogy bürokratikusan, papíron ők megtették, amit kellett. Pedig azzal lettek MEGBÍZVA, hogy adják oda -a címen- a címzettnek a küldeményt. A helyi falusi posta címe nem volt ráírva, se az, hogy 2 hétig a falusi postán VÁRJANAK, hogy címzett egy dolgozója bemegy felvenni. A hely nem is hallott róla, azt írták. Nem baj.

Remélem, ez nem függ össze azzal, hogy reklámozzák a tévében, hogy mindenféle korlátozott munkaképességű embert foglalkoztat már a posta, stb. Mert akkor baj lesz.

2022. márc. 6. 14:37
 15/25 BlackSword ***** válasza:

Nyugi, nem szellemileg korlátozott emberekről van szó... ott is van orvosi alkalmassági... de mondjuk egy ügyintézőnek, aki nem csomagos, nem hk-s, tulajdonképpen nem kell tudnia akár járnia sem...

Na, de akkor hogy adtad fel azt a küldeményt???

2022. márc. 6. 17:22
 16/25 A kérdező kommentje:

Inkább azt lenne jó tudni ezek után, hogy akkor melyik cég viszi biztosan címre, melyikben lehet megbízni.

Ezzel már nem érdemes foglalkozni. Annyi a tanulság, hogy ilyesmi oka is lehet korábbi elmaradt ,,köszönöm"-öknek, rá kellett volna kérdezni, hogy megkapta-e, amit küldtem.

Én nem tudom. Mentségeket én is ki tudok találni.

Úgy adtam fel, ahogy a postán javasolták. Egy sima ajándék (!) könyvre azért mégse fogom az "értékét" ráírni.

Tértivevényesen sem érdemes, úgysem küldik vissza, és nekem is -ha kérték, mert valamiért szükségük volt rá- magamnak kell visszaküldeni borítékban.

remélem, hogy nem eladni készülnek az állami postát, az ilyen gyakorlattal.

Most tényleg, főleg a mostani cudar időkben, amikor valaki -eltekintve attól, hogy nem dobtak be nekik semmi értesítést- egyszerűen nem tud 2 héten belül a postáig se elmenni, akkor visszafordítanak egy -helyet alig foglaló- kiscsomagot?

Igen, a hivatali szabályzat szerint minden szuper volt. Maradt egy csalódott feladó -aki fizetett is- meg egy értetlen címzett.

Szóval melyik küldőcéget érdemes ilyen kis dolgok küldésével megbízni? Fel fogom tenni a kérdést külön is.

2022. márc. 6. 18:23
 17/25 BlackSword ***** válasza:
Ebből nem lettem okosabb... bár sejtem, hogy mi történt... de feltételezésekbe nem bocsátkoznék... annyit azért árulj el, hogy az uvk matricán mi volt jelölve??? Nem kereste, vagy kézbesítés akadályozott???
2022. márc. 6. 18:42
 18/25 A kérdező kommentje:
Az van átikszelve, hogy nem kereste.
2022. márc. 6. 19:04
 19/25 anonim ***** válasza:
Megvan e már?
2022. márc. 7. 18:36
 20/25 anonim ***** válasza:
Na mizu auóta?
2022. márc. 19. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!