Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van akkor, ha lefekszem...

Mi van akkor, ha lefekszem egy nővel, aztán csak úgy kitalálja, hogy ő nem akarta én meg megerőszakoltam? Ki lehet jönni ilyenből egyáltalán?

Figyelt kérdés

Tehát a szitu az, hogy (kitalált dolog, nem történt meg velem) lefekszem egy nővel aki szintén akarta, sőt ő kezdeményezett, aztán a végén csak úgy a semmiből gondol egyet és fut a rendőrségre, hogy megerőszakoltam, nem akart lefeküdni. Nyílván ugyanezt mondja az is akit megerőszakolnak, de mégsem mond igazat. Nekem, pasiként és ártatlanul van esélyem kikerülni ebből, vagy lehetetlen?

Erre tényleg kíváncsi vagyok, mert az az igazság, hogy tartok ettől.

2022. febr. 18. 19:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos vannak ilyen esetek, de jó eséllyel nem tudja ezt bizonyítani, mert mégis hogy? Aztán jöhet egy ellenper hamis vádról stb.
2022. febr. 18. 19:48
 2/19 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy nem tudnám bizonyítani (és ő sem)
2022. febr. 18. 19:51
 3/19 anonim ***** válasza:
55%

Én vállalkozó vagyok.Erősen átlag fölötti életem van.Sajnos mikor megneszelik a nők, sokmindennel próbálkoznak.Ilyen kétszer fordult velem elő.

de én paranoiás vagyok.Akárhányszor egyéjszakás kalandom volt, a diktafon ment végig.

A két említett esetnél, már hozták is fel hogy mennek a sünökhöz mert én ezt meg azt tettem, de talán ha adnék neki anyagi segítséget nem menne.

Erre lejátszottam neki az egész estét a diktafonon, külön kiemelve neki a kérdéses részt, ahol állítólag az történt, amit kitalált.Hát szájtátva hallgatták.

Nagyon csúnyán elküldtem őket utána, másnap már a telószámuk se volt elérhető, meg a közösségi oldalon se voltak fenn.

te is csináld így.

2022. febr. 18. 19:51
 4/19 A kérdező kommentje:
végülis, ez jó ötlet... Sőt nagyon is jó! MInden telefonhívásomat rögzítem és elmentem címezve, de a hangrögzítő még eszembe sem jutott. Köszi
2022. febr. 18. 19:53
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

"Erre tényleg kíváncsi vagyok, mert az az igazság, hogy tartok ettől."

Nem irigyellek.

De a nemi erőszaknak vannak orvos által látható jelei, és egy ilyen feljelentésénél az első a látlelet vétele. Ha nem volt erőszak akkor nem áll meg a feljelentés, és a feljelentő kerül eljárás alá hamis vád miatt.

De aki nem erőszakol meg senkit ( az is erőszak ha kihasználod az öntudatlan/ védekezésre képes állapotát) annak hogy jut ilyen kérdés az eszébe?

2022. febr. 18. 19:59
 6/19 anonim ***** válasza:
48%

"de én paranoiás vagyok.Akárhányszor egyéjszakás kalandom volt, a diktafon ment végig."

Te nem paranoiás vagy hanem debil.

2022. febr. 18. 20:01
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
Teljesen feleslegesen parázol, ebben az országban ugyanis következmények nélkül lehet nőket és gyerekeket megerőszakolni. Akkor sem történik semmi, ha látleletek és bizonyítékok vannak. Anélkül meg aztán pláne...Szóval ne fossál, hanem örülj, hogy egy hímsoviniszta országban, világban élhetsz.
2022. febr. 18. 20:01
 8/19 A kérdező kommentje:

"De aki nem erőszakol meg senkit ( az is erőszak ha kihasználod az öntudatlan/ védekezésre képes állapotát) annak hogy jut ilyen kérdés az eszébe?" úgy, hogy sokat töröm a fejem ilyenekek, mert mostanság rengeteg jogi ügybe keveredtem, amik hosszú hónapokig tartottak. Például részeg barom rommá törte a ház előtt parkoló kocsinkat, aztán elhúzódott az eljárás és a kártérítés.

"az is erőszak ha kihasználod az öntudatlan/ védekezésre képes állapotát)" nem védekezásre képtelen állapotát? nyílván azt akartad írni.

Egyébként igen, ezt tudom, ezért nincsen egyéjszakás kalandom. Főleg nem buliban, ki tudja milyen állapotban vannak. Csak általánosságban kérdeztem.

2022. febr. 18. 20:03
 9/19 A kérdező kommentje:

7-es: "következmények nélkül lehet nőket és gyerekeket megerőszakolni"

de én nem akarok senkit sem megerőszakolni!!! félreértetted a kérdést. Én azt kérdeztem, hogy ha egy nő KITALÁLJA, hogy én megerőszakoltam (előtte egy jót szeretkeztünk és még élvezte is) akkor mi van.

2022. febr. 18. 20:04
 10/19 A kérdező kommentje:
7-es azért ennek nem örülök már ne haragudj.
2022. febr. 18. 20:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!