Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van akkor ha valakit...

Mi van akkor ha valakit hamisan vádolnak azzal hogy pl megerőszakolt egy nőt?

Figyelt kérdés

Ha a nő azért allítja ezt mert a párja szakított vele, de nem hajlandó ezt elviselni és meg szeretné bosszulni, ki akarja rúgatni a munkahelyéről stbstb.

Ezt ilyenkor a hatóságok simán bemondásra teljesen komolyan veszik és jonnek az emberért előallítani?

tegnap 22:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Soha semmit nem hisznek el szimpla bemondásra.

Pont most volt a balhé a japán nö meggyilkolásával. Ott épp az volt a gond hogy egyáltalán nem hittek neki amikor állította hogy a párja bántalmazza és veszélyben van.

Természetesen olyan bizonyítékokat sem várhatnak el mint egy betörésnél, de nem úgy megy hogy összevesznek és a válófélben levő nő ilyen váddal kicsinálhatja a férjét csak mert hazudik valamit. Az erőszaknak nyoma van és sajnos pont amiatt nem tud a hatóság megfelelően fellépni amikor ténylegesen megtörtént, mert a megerőszakolt nem megy orvoshoz, nem készül róla fénykép, mintavétel, feljelentés.

tegnap 23:06
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem előállítani jönnek, nem taxi a rendőrség, hanem beidézik. Nyilván komolyan veszik, a kérdést se értem? Te ezt hogy képzeled, hogy valamilyen bejelentést ne vegyenek komolyan? (A gyakorlatban megtörténik, mint a japán nő kapcsán kiderült, de az nem normális.) Hogy hamisan vádolják, az utólag derül ki, nem előre.
tegnap 23:06
 3/13 A kérdező kommentje:
És mi van ha saját magán okoz sérüléseket? Hogy úgy tegyen mintha...
tegnap 23:12
 4/13 anonim ***** válasza:
32%
#3 A rendőrök nem hülyék, millió hasonlóval találkoztak már rájönnek. Ha ilyesmit fontolgatsz akkor felejtsd el mert nagyon rosszul jársz vele. Bűncselekmény valakit hamisan vádolni és a hatóság előtt hamisan tanúskodni.
tegnap 23:14
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

3.

Ez eset, és körülményfüggő lehet hogy elítélnek, de szerencsére magyarországon kevésbé hisznek már az ilyen nőknek volt két ilyen prosti akik azt állították hogy rendőrök erőszakolták meg és mind a kétszer ejtették a vádakat

4.

Miért szerinted millionaire nőt erőszakolnak meg vagy millió nő találja ki hogy megerőszakolták?

Ekkora hülyeséget !

tegnap 23:17
 6/13 A kérdező kommentje:
Fordítva. Én félek ettől mert tudom hogy teljesen bolond. Már vagy 2 hete nem is voltunk együtt. Érlelődött bennem hogy szakítani szeretnék vele. Ma este ott voltam még. Valamivel elkezdett piszkálni és cseszegetni. Erre felkeltem felöltöztem és eljöttem. Attól félek bosszúból ki akar csinálni amiért otthagytam.
tegnap 23:19
 7/13 anonim ***** válasza:

6.

Elmondom neked: sokféleképpen ki tudsz csinálni kérdező; ha akar úgyhogy egy dologra nem érdemes fölkészülni csak

tegnap 23:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Háát..próbálok a legrosszabból kiindulni :D bár valószínűleg túlreagálom és talán ennyire nem gurult el a gyógyszere
tegnap 23:26
 9/13 anonim ***** válasza:
#5 Milyen hülyeséget? Hol írtam olyat hogy millió nő találna ki ilyet?
tegnap 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez nem a legrosszabb szerintem
tegnap 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!