Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi van akkor, ha lefekszem...

Mi van akkor, ha lefekszem egy nővel, aztán csak úgy kitalálja, hogy ő nem akarta én meg megerőszakoltam? Ki lehet jönni ilyenből egyáltalán?

Figyelt kérdés

Tehát a szitu az, hogy (kitalált dolog, nem történt meg velem) lefekszem egy nővel aki szintén akarta, sőt ő kezdeményezett, aztán a végén csak úgy a semmiből gondol egyet és fut a rendőrségre, hogy megerőszakoltam, nem akart lefeküdni. Nyílván ugyanezt mondja az is akit megerőszakolnak, de mégsem mond igazat. Nekem, pasiként és ártatlanul van esélyem kikerülni ebből, vagy lehetetlen?

Erre tényleg kíváncsi vagyok, mert az az igazság, hogy tartok ettől.

2022. febr. 18. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mész a börtönbe, ismerősöm így járt mondjuk ott a csaj faterja rendőr volt, meg volt aki bemondasra vallott ellene a csaj érdekében. Bizonyíték semmi nem volt, semmilyen orvosi.
2022. febr. 18. 20:06
 12/19 A kérdező kommentje:
10: ezt most nem értem, miért mi rosszat csinált? A hangfelvételt nem használta föl elvileg...
2022. febr. 18. 20:06
 13/19 A kérdező kommentje:
12: na, akkor nem is lesz egyéjszakás kalandom az tutibiztos.
2022. febr. 18. 20:07
 14/19 anonim ***** válasza:
45%

9: próbáld már meg értelmezni, amit írtam.

NINCS SEMMI. Akkor se lenne, ha csinálnál valamit. Ha nem csinálsz semmit, akkor pláne nincs semmi.

Mi nem érthető ezen? Nincs miért aggódnod. Kitalálhat akármit a tyúkica, tök mindegy. Semmit sem tud elérni.

Ha esetleg gazdag vagy, megpróbálhat megzsarolni, hogy mondjuk szól a feleségednek, barátnődnek, de az meg úgyis a pénzedért van veled, és örül, hogy addig se őt zaklatod.

2022. febr. 18. 20:07
 15/19 A kérdező kommentje:
15: jaa ok, már értem ;)
2022. febr. 18. 20:09
 16/19 anonim ***** válasza:
88%

12-es

Ez egy ótvar nagy kamu.

Ilyent olyan ír, aki még életében nem közelített meg 100 Km-nél közelebb egy büntetőeljárást! A kamu sztorid kb, tucatnyi sebből vérzik.

2022. febr. 18. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
A nőkkel nagyon vigyázni kell.Mindig forgalmas helyen találkozzatok.Jó ha van egy tanú,ha bármivel próbálkozna.
2022. febr. 18. 20:30
 18/19 anonim ***** válasza:
30%
16-os ha nekem irtad (szerintem azóta toroltek egy kommentet es 11-es lettem) nem kamu, haverom volt, azt mondták hogy a vizben, strandolas kozben megeroszakolt egy csajt, vagy valami olyat csinált amit nem akart volna, ült miatta igen, mert a "tanúk" elene vallottak bevedve a csaj elmondását. Orvosi bizonyíték tényleg nem volt. A haver egyébként nem csinált volna olyat amit a csaj nem akar, ismerem jól, nem olyan.
2022. febr. 18. 22:02
 19/19 anonim ***** válasza:
69%

Az ilyen ügyek csak a pénztárcán múlnak.

Mert ha van pénzed hatekony védőügyvédre akkor azonnal visszatámadtok és pert indítotok rágalmazasért.

Amiből lesz egy peren kívüli megegyezés amikor leesik a csajnak hogy akár letöltendőt is kaphat a kamuért és visszalép.

Ügyvéd és magánnyomozók nélkül, akik megfelelő képet tudnának festeni a rágalmazóról, viszont az alapszitu az, hogy neked kell bizonyítanod azt hogy nem történt ilyen. Ami kb lehetetlen.

2022. febr. 18. 22:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!