Megvert, fenyeget, mit csináljak?
Figyelt kérdés
1 hónapja történt, régi osztálytársam minden ok nélkül belémkötött majd megvert. Buszmegállóban álltam és vártam a buszt, mentem volna haza, késő este volt, majd azt hallottam hogy valaki valahol egy sörös vagy boros üveget tört össze és ordibál, pár pillanaton belül meg is jelent a gyerek. Akkor tudtam már hogy baj lesz mert általánosban is mindig kötekedett. Odajött hozzám és elkezdett fenyegetni meg követelőzni, hogy adjak neki öngyújtót meg 500ft-ot sörre. Adtam neki de nem állt le, mindvégig sértegetett, gúnynevemen szólított, és bokszolni hívott ki, meg azt mondogatta hogy azt hallja mindenkitől a városban hogy én kemény vagyok meg boxolok,gyúrok meg ilyenek, közben sose mondtam ilyet senkinek. Ezek a fenyegetések után kért egy cigit, azt nem tudtam adni mert nem volt nálam, akkor egy elég erős pofont levert nekem majd tovább folytatta, ütött nem tudom hányat, végén elestem, akkor megrugdosott, majd elfutott. Akkor feljelentettem és szerencsére felvett a kamera mindent, azóta megvolt a kihallgatás meg minden és a tárgyalásra várunk. Azóta folyton fenyeget hogy amiért feljelentettem meg fog verni meg a bátyja is. 2 napig zaklatott majd letiltottam. Félek hogy a bíróságon vagy az utcán ha meglát baj lesz.2022. febr. 14. 17:57
2/17 A kérdező kommentje:
Az
2022. febr. 14. 18:00
3/17 anonim válasza:
Szerintem, ha megvannak még az üzenetek, mutasd meg a rendőröknek ( talán archiválódnak tiltás után ). És szerezz be egy gázsprayt is.
4/17 anonim válasza:
Az
Olvastam a kérdésedet és egyből leesett , hogy az a illető. Ismerem én őket mint a tenyeremet. Hihetetlen , hogy ezek mind egyformák. Mindig kiráz a hideg mikor belegondolok , hogy pár évtized , aztán többségbe kerülnek az országban.
5/17 anonim válasza:
A baj csak vele fog történni, és ha pattog még tetőzheti is a baját.
6/17 A kérdező kommentje:
Sose foglalkoztak vele a szülei, az utca nevelte, egész nap általában a környéken mászkál a haverjaival, vagy piál, vagy drogozik, ezért is félek, mert akármikor összefuthatok vele. 25 éves, heti 2 napot dolgozik, azt mind elissza , eltartott ember, nem vitte semmire sem
2022. febr. 14. 18:11
7/17 anonim válasza:
"A baj csak vele fog történni, és ha pattog még tetőzheti is a baját."
Az sem megoldás, ha folyamatosan tűrni fogja. Előfordulhat idővel, hogy már a saját lakásán is zaklatni fogják. Valamit tenni kell ellene.
8/17 anonim válasza:
Semmit nem tudsz csinálni, mert itt ez egy Balkán, ahol ököl jog van és a BTK ezt engedi.
9/17 anonim válasza:
Akkor simán mentsd el ami küldözget meg ilyesmi és mutasd meg bírónak.
De mindenképpen szerezz be egy dezodort,meg rugós bicskát,de ha mondjuk már vagy 18 akkor gumilövedékes pisztolyt,jobb félni mint megijedni...
10/17 anonim válasza:
De 1 hónapja történt a dolog, azóta semmi fejlemény? Megvolt a kihallgatás és fenyegetés, majd ennyivel le is zárult? Megkeresés részükről? Összefutás az utcán... ... ...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!