Mit tehetek, ha nem reagálnak?
Figyelt kérdés
Az emagtól rendeltem valamit, amiről kiderült hogy mégsem jó, ezért visszaküldettem az oldalukon lévő funkcióval. Ez volt november elején. November közepén néztem, hogy már ellenőrizték is a terméket, a visszafizetés van csak hátra. Ez azóta sem történt meg.
Emailekre nem kapok választ december eleje óta, utolsó emailjük az volt, hogy "ez a bankján múlik", a bankom szerint nem volt tranzakció azóta sem ÉS még az oldaluk is azt írja, hogy nem történt meg a visszafizetés. Messengeren is írtam nekik, megnézték és nem reagálnak...
Kihez fordulhatok, mit tehetek?
2022. jan. 7. 12:14
12/12 anonim 

válasza:

#10 Ha megkifogásolja a kötelezett, akkor a bíróság dönt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!