Hogy reagálna a világ egy olyan törvényjavaslatra, ami engedélyhez kötné a gyerekvállalást?
Szerintem ezt lehetetlen lenne kivitelezni, nem állhat ott senki a hálószobában és adhat engedélyt a dologra.
Én azt tudnám elképzelni, hogy az egész világon ingyenes legyen a fogamzásgátlás és a sterilizációt is igénybe lehessen venni saját döntés után, ha nagykorú valaki.
+én az adókedvezményeket, családi pótlékot stb csak 1 gyerek után adnám. Nem büntetném,aki többet vállal, de nem is támogatnám.
Szerintem ezzel a pár intézkedéssel vissza lehetne szorítani ezt a népességrobbanást.
Én úgy gondolom sokan támogatnák, egyre többen aggódunk, hogy mi lesz így,hogy lassan 8 milliárdan vagyunk és folyamatosan nő ez a szám.
Nem vinném abortuszra, sem árvahazba a gyereket, de nagy összegű pénzbüntetést szabnék ki. Nem kapna semmilyen támogatást.
A #4 ötlete is jó.
Sajnos rengeteg hülye vállal gyereket (lásd vegán étrendenden tartott újszülöttek, oltásellenesek), illetve túl sokan vagyunk.
Az államnak semmi köze a magánéletemhez.
Alternatív javaslat: minden merevedést kötelező érvénnyel be kell jelenteni legkésőbb 30 nappal az esemény bekövetkezte előtt.
Afrikában-Ázsiában szükség lenne rá, az biztos.
De egyből jönnének a fő emberjogi harcosok ellene.
Kína megcsinálta
Talán nézz utána, mi lett a vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!