Az jogszerű, hogy egy reptéri transzfercég követeli tőlem a fuvar kifizetését úgy, hogy 2 nappal előtte lemondtam?
A piros pulóver talán már diszkrimináció lenne. Az hogy lemondta az nem.
Ez azért van hogy ilyenkor már nehéz keríteni másik utast ezért miattad kimarad egy hely. Úgyhogy jogos.
Bár szerintem az lesz hogy kifizettetik veled ÉS keritenek egy másik utast is, így még nyernek is vele. Az hogy keritenek helyetted valakit vagy sem azt senki se fogja leellenőrizni. De akkor is ha elfogadtam a szabályzatot akkor igenis jogos szerintem.
Amúgy nem hiszem hogy bejajtohoz fordulnak mivel a neveden ami (vagy valós nevet adtál meg vagy sem) és e-mail címedet kívül semmit se tudnak rólad. Sose kérnék igazolvány, az számít hogy meg kapják a pénzüket az utastól. Úgyhogy ha lemondod a másik utat amit 72 órán kívül mondasz le ahigy a szabályzat írja akkor szerintem nem lesz semmi. 12-15 ezer forint miatt meg nem fognak pereskedni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!