Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok tenni az LMBTQ+ ellen?

Mit tudok tenni az LMBTQ+ ellen?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és nagyon nem szeretem ezt a szervezetet baloldali létemre mit lehet teni ellen hogy ne legyen ekkora befolyása vagy valami mert a propagandájuk minden honan ömlenek lasan már(külföld nem érdekel csak a belföld)?

2021. dec. 14. 19:46
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
90%

Írni se tud, fogalmazni se. Nyilván egy aluliskolázott troll senki.

Amúgy ha zavar, ignoráld. Én rühellem Fletót meg Orsóst. Egyszerűen nem követem őket, ignorálom, és kész. Idegesítenek a vegánok picsogásai is, hogy ennyire elkorcsosult a világ, mégse akarok fellépni ellenük. Joguk van élni, létezni. Ha te ezt nem így látod, akkor vagy troll vsgy, vagy debil.

2021. dec. 18. 16:17
 42/46 Lucyyyyy válasza:
28%
Az egyetlen kérdésem az az lenne , hogy mi köze van az LGBTQ+ társadalomnak a politikához. Oké kaptatok egy melegellenes törvényt, akikre ez hatással volt, mert éppen beletartoznak ebbe a közösségbe, vagy támogatják ezt azok kentek tüntetni. És ezzel vége. Ki nem szarja le hogy kire fogsz szavazni, vagy melyik pártban vagy Ha elakarod kerülni elkerülöd. Kész, pont.
2022. jan. 2. 01:10
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézz ilyen filmet, könyvet, sorozatot stb...
2022. jan. 6. 12:57
 44/46 Vuk-91 ***** válasza:
70%
Az a köze a politikához, hogy a mi érdekeinket is kell valakinek képviselni éppen azért, mert aktív "norma" a hátrányos megkülönböztetés/gyűlölködés a melegek, lezbikusok, biszexuálisok és transzneműek felé, és ezzel a törvénnyel csak több okot adtak az érdekképviselet jelenlétének.
2022. jan. 7. 10:00
 45/46 anonim ***** válasza:
92%
Menj el pszichológushoz és kezdj el normál emberi viselkedést tanúsítani.
2022. jan. 7. 20:35
 46/46 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek a 45-el ☺️
2022. jan. 7. 21:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!