Mit tudok tenni az LMBTQ+ ellen?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és nagyon nem szeretem ezt a szervezetet baloldali létemre mit lehet teni ellen hogy ne legyen ekkora befolyása vagy valami mert a propagandájuk minden honan ömlenek lasan már(külföld nem érdekel csak a belföld)?2021. dec. 14. 19:46
41/46 anonim válasza:
Írni se tud, fogalmazni se. Nyilván egy aluliskolázott troll senki.
Amúgy ha zavar, ignoráld. Én rühellem Fletót meg Orsóst. Egyszerűen nem követem őket, ignorálom, és kész. Idegesítenek a vegánok picsogásai is, hogy ennyire elkorcsosult a világ, mégse akarok fellépni ellenük. Joguk van élni, létezni. Ha te ezt nem így látod, akkor vagy troll vsgy, vagy debil.
42/46 Lucyyyyy válasza:
Az egyetlen kérdésem az az lenne , hogy mi köze van az LGBTQ+ társadalomnak a politikához. Oké kaptatok egy melegellenes törvényt, akikre ez hatással volt, mert éppen beletartoznak ebbe a közösségbe, vagy támogatják ezt azok kentek tüntetni. És ezzel vége. Ki nem szarja le hogy kire fogsz szavazni, vagy melyik pártban vagy Ha elakarod kerülni elkerülöd. Kész, pont.
43/46 anonim válasza:
Ne nézz ilyen filmet, könyvet, sorozatot stb...
44/46 Vuk-91 válasza:
Az a köze a politikához, hogy a mi érdekeinket is kell valakinek képviselni éppen azért, mert aktív "norma" a hátrányos megkülönböztetés/gyűlölködés a melegek, lezbikusok, biszexuálisok és transzneműek felé, és ezzel a törvénnyel csak több okot adtak az érdekképviselet jelenlétének.
45/46 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz és kezdj el normál emberi viselkedést tanúsítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!