Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok tenni az LMBTQ+ ellen?

Mit tudok tenni az LMBTQ+ ellen?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és nagyon nem szeretem ezt a szervezetet baloldali létemre mit lehet teni ellen hogy ne legyen ekkora befolyása vagy valami mert a propagandájuk minden honan ömlenek lasan már(külföld nem érdekel csak a belföld)?

2021. dec. 14. 19:46
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
88%
Ennyire ráértek a pártközpontban?
2021. dec. 15. 06:16
 22/46 Endura ***** válasza:
95%

Furcsa módon,engem a hetero propaganda melegként egyáltalán nem zavar,sőt...

Rengeteg hetero szerelmes filmet nézek,gyönyörűnek tartom az igaz szerelmet,bármilyen korú és nemű emberek között jön létre a szikra és lobban lángra.Semmi bajom,ha hetero párok kézen fogva járnak,csókolóznak,szerelmesen egymásra néznek....A kérdezőnek válasz:kevesebb meleg oldalt kell nézni és kevesebb ilyen témájú oldalt fog felkínálni az internet....vagy inkognitó módban kell és akkor nem jegyzi meg milyen az érdeklődésed.Ha Netflixed van,ne nézz ilyen filmeket,mert ez alapján fog újakat felkínálni,mert ezt megnézted...alapon.

2021. dec. 15. 10:34
 23/46 Endura ***** válasza:
92%
Mondjuk melegként kár itt hozzá szólni,mert az már propaganda és a kérdezőt erősíti a tudatában,hogy létezik ilyen.
2021. dec. 15. 10:36
 24/46 anonim ***** válasza:
88%
És konkrétan mi ellen akarsz tenni? Te szerencsétlen....
2021. dec. 15. 10:45
 25/46 anonim ***** válasza:
92%
kedves kérdező, megkérdezhetem hány éves vagy?
2021. dec. 15. 11:43
 26/46 anonim ***** válasza:
87%
Halj mártír halált azért amiben hiszel. Az nagyon sokat fog segíteni, hidd el.
2021. dec. 15. 12:12
 27/46 anonim ***** válasza:
81%
Lépj be a Fideszbe. Érdemileg akkor se tudsz tenni semmit, de legalább az illúzióját megkapod. Értelmi színvonalad alapján amúgy is oda való vagy.
2021. dec. 15. 12:25
 28/46 anonim ***** válasza:
8%
Hagyd.. lmbtq mar csak ilyen.. feltunesi viszketseguk van, es meg gyogyszert sem irnak fel ra
2021. dec. 15. 13:26
 29/46 anonim ***** válasza:
87%
Vedd fel a kapcsolatot az egyik LMBTQ szervezettel és próbáld meg kifejteni nekik az álláspontod. Utána vedd fel a kapcsolatot egy másikkal is és így tovább.
2021. dec. 15. 14:03
 30/46 anonim ***** válasza:
80%
#29 Remek ötlet holdkórosokat ráuszítani emberjogi szervezetekre. De tényleg.
2021. dec. 15. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!