Az LMBTQ-mozgalmárok miért beszéltek a gyerekek védelméről, a családról, az elfogadásról, és a pedofilok ellen?
Nyilvánvaló, hogy egyáltalán nem érdekli őket a gyerekek, a család, a házasság védelme, hiszen nem értik, hogy mindkét nemű szülőre szükség van, vagy hogy kisgyerekeket ne világosítsanak fel gyanús, nőnek öltözött alakok az óvodákban. A pedofília pedig egy szexualitást érintő betegség, ahogy sok LMBTQ-s dolog, és elég gyakran érintik, mikor pl. kortalan szerelemről, óvodásokat felvilágosító drag queenekről van szó. Mintha most bűnbakként odavetnék őket, magukat mentendő.
Feltűnő, hogy egyáltalán nem beszélnek a mozgalom potenciális áldozatairól, a nemváltásba kergetettekről, a betegek által szexuálisan bántalmazottakról, a fertőző betegségek milliós halálos áldozatairól, stb.
"Az LMBTQ-mozgalmárok miért beszéltek a gyerekek védelméről, a családról, az elfogadásról, és a pedofilok ellen?"
LMBTQ-mozgalmár az nem vagyok, de meleg igen. Azért beszélünk a családról, mert mint minden embernek, nekünk is fontosak a szeretteink. Gyerekvédelem témakörben annyira nem vagyok jártas, mert én magam is csak 17 vagyok, de nem hiszem, hogy a melegségem megfertőzné a 15 és 9 éves testvéreimet (főleg mert a szüleink reformátusnak nevelnek minket, ott eléggé nem szeretnek...). A pedofilokat meg minden épeszű ember börtönbe záratná.
Kormány célja van gyűlölet keltès.
Sikerült nekik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!