Mit tudok tenni az LMBTQ+ ellen?
Nem tudom mi ellen akarsz tenni pontosan. Én meleg vagyok és nem látom hogy lenne meleg propaganda. De lássuk miket is tudsz tenni:
-beálsz a fideszbe ahogy ezt elöttem írták is
-Éhségsztrájkolsz
-felgyújtod magad egy meleg szórakozóhely előtt sok benzinnel.
-agyátültetés
-lobotómia
De leginkább azt javaslom keress egy csajt és szexelj vele sokat és ne a melegekkel foglalkozz.
2021. dec. 15. 16:57
32/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és a vitszes válaszokat olyankból továbbiakat szivesen olvasok amugy azt lehet megpróbálom amit a 28 as írt
33/46 A kérdező kommentje:
29 et akrtam írni csak félre ütöttem
Jó néhányszor félreütöttél. :)
2021. dec. 15. 17:58
Semmit! Minél jobban megpróbáltok elhallgattatni, annál hangosabban tüntetünk, annál erősebb ellenállásunk. Amíg az életünk nem lesz békés, amíg félnünk kell, hogy valaki éppen ellenünk szít másokat, amíg a törvényt is ellenünk lehet fordítani, addig nem fogjuk feladni, nem fogunk hátrálni, küzdeni fogunk, mert az alternatíva a teljes alárendelés, megaláztatás, kitaszítás. Ebből szerintünk többet kaptunk, mint eleget az elmúlt 2021 évben.
2021. dec. 16. 10:14
Kedves kérdező, a legjobbat akkor tennél magadnak és a világnak, ha szembenéznél a félelmeiddel, szembenéznél a magányosságod okaival, azzal, hogy milyen minőségű emberi kapcsolataid vannak. Szembenéznél azzal, hogy miért mások gyűlölete számodra a kiút az önelfogadás irányába.
Próbálj meg toleráns lenni, többet foglalkozni a magad boldogságkeresésével, mint mások boldogságának rombolásával.
Mivel még fiatal vagy, erre van esély.
2021. dec. 16. 10:45
36-os, sajnos nem biztos, hogy az ilyenek nem találnak maguknak társaságot olyanokban, akik maguk is ugyanígy vélekednek rólunk.
2021. dec. 16. 12:41
38/46 anonim válasza:
És a hozzád hasonló beteges gyűlölködők ellen mit lehet tenni?
2021. dec. 17. 07:04
Látod,ilyeneket olvasgatsz,talán nem véletlenül....és éppen ezért jön veled szemben az információs sztrádán,mert az internet már ilyen,nem felejt.
2021. dec. 17. 10:47
39-es vagyok és az előző válaszom a kérdező 10-es válaszának szól.
2021. dec. 17. 10:49
Kapcsolódó kérdések: