Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok tenni az LMBTQ+ ellen?

Mit tudok tenni az LMBTQ+ ellen?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és nagyon nem szeretem ezt a szervezetet baloldali létemre mit lehet teni ellen hogy ne legyen ekkora befolyása vagy valami mert a propagandájuk minden honan ömlenek lasan már(külföld nem érdekel csak a belföld)?

2021. dec. 14. 19:46
1 2 3 4 5
 31/46 Lacás1976 ***** válasza:
91%

Nem tudom mi ellen akarsz tenni pontosan. Én meleg vagyok és nem látom hogy lenne meleg propaganda. De lássuk miket is tudsz tenni:

-beálsz a fideszbe ahogy ezt elöttem írták is

-Éhségsztrájkolsz

-felgyújtod magad egy meleg szórakozóhely előtt sok benzinnel.

-agyátültetés

-lobotómia

De leginkább azt javaslom keress egy csajt és szexelj vele sokat és ne a melegekkel foglalkozz.

2021. dec. 15. 16:57
 32/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes és a vitszes válaszokat olyankból továbbiakat szivesen olvasok amugy azt lehet megpróbálom amit a 28 as írt
2021. dec. 15. 17:34
 33/46 A kérdező kommentje:
29 et akrtam írni csak félre ütöttem
2021. dec. 15. 17:35
 34/46 anonim ***** válasza:
94%
Jó néhányszor félreütöttél. :)
2021. dec. 15. 17:58
 35/46 Vuk-91 ***** válasza:
67%
Semmit! Minél jobban megpróbáltok elhallgattatni, annál hangosabban tüntetünk, annál erősebb ellenállásunk. Amíg az életünk nem lesz békés, amíg félnünk kell, hogy valaki éppen ellenünk szít másokat, amíg a törvényt is ellenünk lehet fordítani, addig nem fogjuk feladni, nem fogunk hátrálni, küzdeni fogunk, mert az alternatíva a teljes alárendelés, megaláztatás, kitaszítás. Ebből szerintünk többet kaptunk, mint eleget az elmúlt 2021 évben.
2021. dec. 16. 10:14
 36/46 anonim ***** válasza:
82%

Kedves kérdező, a legjobbat akkor tennél magadnak és a világnak, ha szembenéznél a félelmeiddel, szembenéznél a magányosságod okaival, azzal, hogy milyen minőségű emberi kapcsolataid vannak. Szembenéznél azzal, hogy miért mások gyűlölete számodra a kiút az önelfogadás irányába.

Próbálj meg toleráns lenni, többet foglalkozni a magad boldogságkeresésével, mint mások boldogságának rombolásával.

Mivel még fiatal vagy, erre van esély.

2021. dec. 16. 10:45
 37/46 Vuk-91 ***** válasza:
83%
36-os, sajnos nem biztos, hogy az ilyenek nem találnak maguknak társaságot olyanokban, akik maguk is ugyanígy vélekednek rólunk.
2021. dec. 16. 12:41
 38/46 anonim válasza:
97%
És a hozzád hasonló beteges gyűlölködők ellen mit lehet tenni?
2021. dec. 17. 07:04
 39/46 Endura ***** válasza:
96%
Látod,ilyeneket olvasgatsz,talán nem véletlenül....és éppen ezért jön veled szemben az információs sztrádán,mert az internet már ilyen,nem felejt.
2021. dec. 17. 10:47
 40/46 Endura ***** válasza:
95%
39-es vagyok és az előző válaszom a kérdező 10-es válaszának szól.
2021. dec. 17. 10:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!