nem , boltos nem pénzváltó . kisboltok esetén ez természetes multik lidl,aldi,penny,tecsko,auchan esetén nem elfogadható de ott ilyen eset ritka vagy soha
2021. dec. 10. 13:58
2/24 anonim válasza:
És téged a helyesírásodért, amivel fizikai fájdalmat okozol másoknak?
2021. dec. 10. 14:03
3/24 árokpart válasza:
Rendelkeznie kell az üzletnek váltópénzzel. Kereskedelmi ismeretek 2. osztályos tananyag.
2021. dec. 10. 14:05
4/24 anonim válasza:
Fizess kártyával.
Kp hamar elfogyhat, még ha reggel volt is váltópénz bőven.
2021. dec. 10. 14:24
5/24 anonim válasza:
Panaszkönyvbe írhatsz bele. Ez a max amit megtehetez. Mindenesetre jó lenne bele képzelni magad a helyzetébe: szerinted amikor 3 órán belül a tizenkettedik baromarcú akar fizetni egy csokiért 20 ezer ft-al akkor mégis miből adjon vissza 1 idő után? Értem hogy fizetésnapok vannak, viszont pont ezért kéne tekintettel lenni az eladóra és nem sz*patni ilyenekkel meg felhúzni magad. Ugyanis nem te vagy az egyetlen aki 20 ezerrel akar fizetni valami lósz*rért. Nincs miből vissza adnia, ez van. És megsúgom hogy NEM köteles téged kiszolgálni ilyen helyzetben ha ő úgy látja. Az a bolt az "övé" és abban a műszakban ő dönti el kit szolgál ki.
2021. dec. 10. 14:49
6/24 anonim válasza:
3 húú de okos vagy! Szerinted ha van a kasszában 150k nyitáskor és már korán reggel 7 seggfej akarja nálad felvaltani a 20-asát ezer ft-ból akkor mennyi marad a kasszájában mire egy kérdező féle hisztigép támadja be? Jó matekozást hozzá!
2021. dec. 10. 14:53
7/24 anonim válasza:
Úgy érzem, mindkét oldalról szélsőségesek vagytok.
Annyi empátiának kell lennie egy vevőben, hogy nyitás körüli időben nem fizet aránytalanul nagy címlettel.
Másrészt valóban a boltos dolga, hogy legyen váltópénze. Már az Auchanban (ami nem garázsbolt) jártam úgy kb. 6 éve, hogy 2 xxx összeget kellett fizetnem, és 5 000-ből nem tudtak visszaadni.
#4 Az, hogy kp-val. vagy kártyával fizetek, legyen az én dolgom.
Soha nem dolgoztam boltban, nem vagyok részrehajló.
2021. dec. 10. 15:49
8/24 anonim válasza:
Az empátia szerintem kimerül abban a boltos részéről hogy nyitáskor 150-200k-val készül pont az ilyen esetek miatt. De azért a ló...nak is van vége.
2021. dec. 10. 16:55
9/24 anonim válasza:
Te ugye soha nem dolgoztál még kisboltban?
Maximum, jó esetben van 30 ezer váltó, de általában még annyi sem.
Főnököt nem érdekli, oldjuk meg, vevőt nem érdekli, oldjam meg...
Aztán meg megy a csodálkozás hogy senki nem akar boltban dolgozni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!