Szerintem covid kötelező oltás törvénytelen szerintem emberek jogait sértek szerintetek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 5. 18:29
2/21 A kérdező kommentje:
Én nem támogattam volna!
2021. dec. 5. 18:33
3/21 anonim válasza:
Hát azért, hagy legyen már jogom, azt beadatni magamnak, amit szeretnék és ne pár ember döntsön helyettem, úgy hogy ők sem értenrk hozzá, mint orbán.
4/21 anonim válasza:
Rengeteg egyéb oltás is kötelező, csak arra nem gondolsz.
Most meg szerencsére téged nem kérdez senki.
5/21 anonim válasza:
1 mondatban 3 szerintem?
menj már a pi csába...
6/21 anonim válasza:
Ha az lenne a törvény, hogy kötelező a covid oltás, akkor értelemszerűen nem törvénytelen.
7/21 anonim válasza:
Én szerintek az egészre egy jó nagyon szerintem.
8/21 anonim válasza:
Ahogy előttem már írták.
Jelenleg is léteznek kötelező védőoltások.
9/21 anonim válasza:
Az osztrák egészségügyi miniszter jól elmondta, fent van a neten az interjú, nézd meg. Jelenleg is vannak kötelező védőoltások, tehát nem törvénytelen. Valamint ha valaki társadalomban él, nemcsak jogai vannak, kötelességei is. Tehát ha meg akarjuk állítani a vírust, ebben mindenkinek részt kell vennie. Amennyiben nem, maradj otthon, és ne menj emberek közé. Soha. Rendelj online kaját, ne járj orvoshoz, ne menj dolgozni. Vagy fizess bírságot, mint ahogy ott is az lesz. Abba kéne már hagyni ezt a gyerekes hisztit, és elhinni, hogy az orvosok jobban tudják ezt nálad.
10/21 Alex Fly válasza:
Szerintem meg erre ott van az egészségügyi törvény megfelelő pontja... Ajánlom figyelmedbe az 56. és az utána következő paragrafusokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!