Véletlen loptam a boltbol. mit tehetek?
Figyelt kérdés
1 2 dologért szaladtam be, ezért nem vittem kosarat magammal. Aztán mégis annyi dolgot vettem, hogy 2 csokit zsebre raktam, hogy a többi elférjen a kezemben. aztán végül ott is maradtak, itthon vettem csak észre és blokkon sincs rajt a 2 csoki, ugyhogy biztosan ott felejtette őket. Mit tehetek most? Soha nem lopnék szándékosan.2021. nov. 18. 23:59
11/16 anonim válasza:
Én úgy szoktam ezt kivédeni, hogy a biztonsági őrnek belépés előtt megmutatom a zacskómat. Megmondom, hogy ezeket más üzletből loptam. Innen még csak most fogok. Így megyek be
12/16 anonim válasza:
Ugyanaz a sztori, csak Obival és csavarral:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1143..
14/16 A kérdező kommentje:
Reggel visszamentem, mert kb aludni sem tudtam, csak forgolódtam éjjel, nekem nagy dolog ez. Biztonsági őrt nem találtam, de odamentem a kasszáshoz és mondtam neki, hogy ezeket véletlen vittem el tegnap és szeretném kifizetni, kedves volt, mondta, hogy szép dolog, hogy visszahoztam. A másik kérdés pedig max véletlen egybeesés, semmi közöm hozzá. Köszönöm a válaszokat.
2021. nov. 19. 13:33
16/16 anonim válasza:
14) izgalmasabb lett volna ha visszalopod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!