Miért próbálják az oltatlanokat kiszorítani a társadalom peremére?
Mindegy milyen a beosztása, mennyire művelt, nem művelt, hipp-hopp munkanélküli lehet, de előtte jól be is lett fenyegetve.
Most már hova lettek a hangzatos szavak, hogy minden élet számít? Akkor ne kamuzzanak, mondják azt hogy minden oltott élet számít, a "többiek" meg "kuka".
Nem érdekel mennyire van vírus, az érdekel, hogy ezt most így komolyan gondolja a világ, hogy lassan csak a süllyesztőbe lesz helyük az oltatlanoknak? Hol vannak az emberjogi szabadságok? Ismétlem, nem a vírus súlyossága érdekel, mert azzal szuperül lehet takarózni, mindenféle ember-/életellenes cselekedet végrehajtására. Hanem az érdekel, hogy ezt most így komolyan gondolják a vezetők?
Valaki írjon már ide aki ebben kompetens, mert már nagyon unom, hogy nyílt titokként taszítják ki a társadalomból, az ép eszű, dolgozni szerető, törvényt nem megsértő emberek tömegeit, mindenféle fszságra hivatkozva.... Van olyan ország ahol nem ez a politika?
Ha valakinek túl összetett az irományom, és nem tud elvonatkoztatni a "statisztikától", meg a kampány/propaganda szövegtől, kérem lapozzon. Hallottunk már a lassan 3 év alatt elég baromságot, így arra nem is reagálok.
Hallottatok a társadalmi kreditrendszerről? Európában is be szeretnék vezetni, vajon az oltás az előkészítője? :(
Akkora hülyeségeket hordasz össze kérdező, hogy az már fáj.
"Most már hova lettek a hangzatos szavak, hogy minden élet számít? Akkor ne kamuzzanak, mondják azt hogy minden oltott élet számít, a "többiek" meg "kuka"."
Miért ne számítana az oltatlanok életek, honnan vetted ezt a hülyeséget? Pont, hogy számít, és pont ezért vannak ezek az intézkedések, hogy a lehető legtöbb ember oltassa be magát. Az oltás életet ment, épp te veszed el magadtól az egészséges élet lehetőségét azzal, ha nem oltatod be magad.
"Hol vannak az emberjogi szabadságok?"
Az emberjogi szabadságok védik az emberek egészséges élethez való jogát, pontosan ezért kell az oltatlanokat hátrányos helyzetbe hozni, mert ők viszont el akarják venni nem csak maguktól, de másoktól az egészséges élethez való jogot.
Mint ahogy az ember életében a legfontosabb az egészség, mert enélkül semmi nincs, ugyanúgy egy társadalom alapját is az egészséges emberek képezik. Az, aki beoltathatná magát de mégsem teszi, nem csak magát, a családját, a közvetlen környezetét veszélyezteti, hanem az egész társadalmat. Az ilyen emberrel szemben nyomásgyakorlást és szankciókat kell alkalmazni. Az emberi jogok ott kezdődnek, hogy az embereknek joguk van az egészséges élethez.
Látom dolgoztak az adminok az éjjel/reggel. Szerintem hagyjuk ezt a kérdést, ha nem sikerül megválaszolni és átmegy értelmetlenül személyeskedésre. Még nem olvastam el minden hozzászólást, mióta utoljára itt voltam, de eddig hasznosat nem találtam. :(
Miket írt a 24-es?
Jók a kérdéseid, kérdező.
Miért próbálják kiszorítani az oltatlanokat? Pl. azért, hogy fogyjanak az oltások, amikre irdatlan pénzeket költöttek és súlyos, hosszú távú szerződéseket kötöttek a gyógyszeripari nagyvállalatokkal.
A lakosság meggyőzésének stádiumai:
1. Ígéretek - ha x % beoltatja magát, vége lesz a járványnak, nem lesznek túlterhelve a kórházak, visszatér a normális élet.
2. Személyes jutalmak - ha beoltatod magad, kaphatsz kártyát, amivel visszakaphatod ideig-óráig az elvett jogaid egy részét, "megbecsült tagja" leszel a társadalomnak. Egyes országokban pénzt vagy ajándékot is kaphattak, akik elmentek oltatni.
3. Fenyegetés - ha nem oltatod be magad, nem dolgozhatsz/tanulhatsz ott, ahol eddig, orvosi kezelést csak akkor kaphatsz és bizonyos országokba csak akkor mehetsz, ha kifizeted a tesztek igencsak borsos árát és negatív lesz a teszt.
Ha már csak nagyon kevesen maradtak oltatlanul, jöhet a 4., a kényszerítés, büntetés. Kötelező oltás elrendelése (pl. Kaliforniában az iskolásoknak), pénzbüntetés a renitenseknek (ld. Ausztrália), szabad mozgás korlátozása (pl. felső-Ausztria, Ausztrália).
Igen, a politikusok véresen komolyan gondolják, vagy azért, mert érdekeltek, vagy azért, mert félnek, de gyakran mindkettő.
Van olyan ország, ahol nem ez a politika? Van, de nincs rá garancia, hogy ez hosszabb távon is így marad. Elég egy vezetőváltás, és minden borulhat.
Mint láthatod, én nem vagyok túl optimista...
Az önbeteljesítő jóslat, nekem írták a 14-es válaszomra, higy jót írtál 24-es, ez elírás volt. Erre jön a 24.válasz és leírja, mi zajlik a világban😄. Természetesen lepontozzák, hiába igaz az amit ír. Nem hazudik, nem konteós, nem terjeszt rémhíreket, csak összeszedi, hogy mi van most😄.
14#
Félelmetes belegondolni, hogy mi lesz ebből..
Valamiért fontos nekik, hogy előbb vagy utóbb mindenkit rávegyenek az oltásra. Konteósnak gondolnak engem, mert gyakran felteszek magamba kérdéseket és gondolkodom a miérteken. Pedig soha senkit nem akarok meggyőzni, szerintem fontos, hogy mindenki maga gondolja át ezeket...bár túl sok esélyt nem látok rá, hogy bárki is megfékezze ezt a felgyorsult folyamatot. Egyszerűen csak nézzük a történéseket és valószínűleg előbb-utóbb áldozatai leszünk.
Ma már elkezdtek beszélni a negyedik oltásról is.
Undorító férgek ezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!