Pl.:Van most ez a nagy felhajtás erre a 🏳️🌈 témára, és h. Ti nem gondoljátok hogy azok akik ezt hirdetik amúgy csak lejáratják azokat akik tényleg azok?PL.:csomóan csak divatból modják hogy🏳️🌈 és amúgy meg azelőtt nem voltak azok, vagy azért hordanak szivárványos dolgokat mert támogatják ezt.
Őszintén szólva szerintem így csak még rosszabb helyzetbe hozzák azokat akik tényleg így éreznek, mert azok meg nem merik felvállalni, mert már nem veszik komolyan, és azt hiszik h. ő is csak a divat miatt mondja. ezt.(Szóval ezzel csak annyit akartam üzenni a világnak h. miért kell ebből divatot csinálni? Mert ha valaki nem az akk. ne tituálja annak magát 10-évesen mert ez megy tiktokon.(ragasztgatják a zászlókat, miközben azt se tudják mit jelent pontosan)Aki meg tényleg az nem meri bevallani mert már rá is azt mondanák h. biztos ez a hülye divat.(Szerintem a legtöbb ember még 16 éves koráig azt se tudja kihez vonzódik max.
sejti hogy pl. hát lehet hogy többet érzek iránta mint barátság...
Akik nem azok, miért reklámozzák?Szerintem ezzel csak lejáratják azokat akik tényleg így éreznek..
Miért kell már mindenhol politizálni?🤔
15 szavazat
1/5 steven95 válasza:
10 évesen fiúként CSAK fiúkra maszturbáltam.
2021. szept. 10. 23:34
2/5 steven95 válasza:
Az pedig, hogy valaki azért viszonyul az LMBTQ-hoz negatívan mert elszörnyülködik a divathullámtól, az a valóságban vagy elhiszi, hogy választás kérdése, vagy előtte se volt pozitív véleménye, csak egy újabb ál-indok, hogy miért érez úgy ahogy.
2021. szept. 10. 23:38
3/5 anonim válasza:
Senki nem hord ilyet max Pesten 2 millióbol 100 ember.Meg az egész lényegtelen olyan kisebbségrül beszélünk amitt ki muttatni se lehett.De például a nagy inflációról meg a romlo életszinvonaról halani se lehet vagy rossz nyugdijrendszeről.Mert amint dolgozik egy fital lassan 100 nyugert az ö béréből akkarnak eltartani ami megint adóemelés.A lakhatást nem is mondom.Ez meleg téma csak arra jó hogy, aki értelmes dolgokal jönn le seperjék hülyeségekel.De ha nagyon nincs mást téma akkor legalább változtatni lehetne például beszéljünk a zöld szemü emberekről.Mert ők se ki mutatható kissebség.
2021. szept. 14. 13:34
4/5 A kérdező kommentje:
3. kérdező köszi a válaszodat,Én személy szerint màr több emberen láttam ilyen kitűzőket.(félreértés ne essék nem ellenük vagyok csa nem értem h pl. egy heteronak miért kell ezt reklámozni.Én személy szerint nem örülnék ha reklámoznák a másságom.És igen én is egyetértek veled, hogy ezt csak azért hozták fel hogy tereljék a témát.
2021. szept. 15. 06:57
5/5 anonim válasza:
4 Én is igy láttom igazábol 24 órába arrol kéne beszélni hogy, Romániában magasab lett a minimálbér és oda járnak már dolgozni a magyarok mert jobban lehett keresni.Kiváncsi lennék arra hogy, Romániában mennyit beszèlnek melegekröl vagy Soros emberkékröl.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!