Miért ennyire megosztott a társadalom a vakcinákkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 15:59
1/7 anonim válasza:
Eléggé, mert lehet bármit csinálni akkor is lesz egy 20-30% aki nem kér belőle.
Pl. uncsim tök normálisnak néz ki, de inkább vállalja, hogy munkahelyet változtat de csak nem olttatja be magát. (náluk "kéri" a munkahely)
De ennek különösebb következménye szerintem nem lesz, mert a kormány a választások miatt igyekszik majd úgy egyensúlyozni hogy nagyon senkit se haragítson magára, szóval szerintem olyan kötelező oltás elrendelés mint ami Olaszországban van tuti nem lesz.
2/7 anonim válasza:
Mert pl. a madárinfluenza többszörösen veszélyesebb és halálosabb volt.
Mi történt?
Semmi.
Erre itt van egy erősebb megfázás és fél évig csak dolgozni, meg kajáért mozdulhattál ki. Persze, hogy valami nem oké a háttérben.
3/7 anonim válasza:
Mert használja az eszét is és nem dől be a riogatásnak. Ez sem rosszabb, mint az influenza vagy a H1N1 volt.
4/7 anonim válasza:
Sajnos sok a beteg pszichéjű ember, aki nyitott mindenféle konteóra.
5/7 anonim válasza:
Mert nem tudod ki mond igazat, teljeskörű tájékoztatást sem kapsz, és csak a megérzéseidre tudsz támaszkodni egy ilyen felelősségteljes döntésben.
6/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, mindegy melyik oldalon állsz, egy összeköt minket: nincs teljes ismeretünk arról, hogy valóban mi zajlik és féltjük az életünket, életterünket. Ennyire tudsz csak alapozni, körülötted mindenki akarva, akaratlanul befolyásol. Mivel ez egy igen kényes interdiszciplináris kérdés, nem merülhet ki annyiban a válasz, hogy mert a hülye konteósok. Elég primitív megfogalmazás az ilyen.
7/7 anonim válasza:
1-es, várd csak ki, mi következik a választások után!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!