Más is érzi azt a tendenciát, hogy a Fidesz kormányzása óta a társadalom egymással való kapcsolata gyűlölködőbb mint 2010 előtt?
Igen, én is érzem.
Az MSZP idején mindenki a kormányt gyűlölte, hogy azért nincs jólét Magyarországon, mert a kormány szétlop mindent.
És ezzel mindenki egyetértett, leszámítva azt a néhány MSZP-st, de még ők is csak ímmel-ámmal voltak a pártjuk mellett és nem igazán vállalták fel, hogy ők MSZP-sek.
Aztán jött a Fidesz 2010-ben és olyan, mintha egy mániákus, fanatikus szekta gyűrte volna maga alá az egész országot...
2002-ben sokkal optimistább volt az ország hangulata, te makimajom.
3.
Nem az volt a kérdés, ki volt optimista.
Nem. Szerencsére az én szűkebb és tágabb környezetemben nem jellemző.
Inkább a neten tapasztalom. Szerintem ennek nincs köze a Fideszhez. Egyszerűen korábban nem tárulkoztak ki ennyien, ennyire gátlástalanul a virtuális világban. Régen még kiakadtunk rajta, ha valaki közönséges kommentet ír. Ma már nincs olyan cikk, ami ne lenne tele ilyenekkel, akármilyen témáról is van szó.
"Nem az volt a kérdés, ki volt optimista."
De, pont ez volt a kérdés. Hogy mennyire volt rendben a légkör.
És akkor sokkal inkább rendben volt.
"De, pont ez volt a kérdés. Hogy mennyire volt rendben a légkör.
És akkor sokkal inkább rendben volt."
igen mert egységesebb volt az ország, mindenki egy valakit utált ,Fletót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!