Keresztények! Orbán Viktor és a tízparancsolat mennyire kompatibilisek egymással szerintetek?
Semennyire. A ne lopj, ne hazudj, Isten nevet hiaba ne vedd parancsokon megbukott. Ez harom.
Ha nagyon lelkes lennek, akkor kipakolnam az osszes, sajatmaganak ellentmondo nyilatkozatait es velemenyeit 1989 ota - egy ventilator nem fordul annyit tiz ev alatt, mint ez az elmebeteg egy het alatt. Szoval a "hamis tanubizonysagot ne tegyel" is bukta.
A pap tanárom engem vérzésig vert, mert walkman-t használtam iskolában a szünetben. :) Amikor a többi Piarista tanár erről tudomást szerzett, engem támadtak, hogy nem való a walkman az iskolába.
Innentől nem OV bűneit nézem keresztényileg, hanem az egész kereszténység hitelességét.
Semennyire..Orbán ezt a 10 parancsolatot követi,döbbenetes,hogy mennyire jól leírta az agymosás menetét Chomsky:
"1. Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. "
Genderpolitika, feminácizmus.
"A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire."
Nálunk nincs egy épkézláb balos, azért Soros Gyurira így tekintenek, külföldön pedig egyértelműen igaz pl Hillary Clinton.
"A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. "
mondjuk hatalomra kerül a zorbánviktor :DD
"A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára."
alap libsi-bolsi érv az állandó szívatásra agyonadóztatása, multik seggének kinyalására
"Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. "
lásd balosok határon túli magyarokhoz való hozzáállása
"ne szavazzon aki nem itt él" -> csupán azért mondják ezt, mert a határon túli magyarok nem véletlen stabil fidesz bázis
"Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. "
- orbáni diktatúra, grazi beteg, csuti törpe
gondolom nem kell bemutatni a balos retorika főbb elemeit
"Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, "
lásd az oktatás szétverése, a tandíj bevezetése, "integrációs politika"
"A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától."
lásd baloldali médiafölény, véleményterror, más világnézetűek megkövezés (ákos-ügy)
folytassam még demagógkáim :)?
"Innentől nem OV bűneit nézem keresztényileg, hanem az egész kereszténység hitelességét.
"
tehát ha engem egy cigány kirabol, akkor a cigányságot ke kollektíven utálnom
oké kösz, vettem
Nem volt a közelben igazi iskola?
#5: Analógiád úgy lenne valósághű, ha kirabolás után, a tényt elfogadva a kerületi cigányság egy bíróság előtt bizonyítaná, hogy provokáltad a cigányt és te tehetsz arról, hogy kirabolt.
Így egy kicsit más lesz leányzó fekvése.
"A pap tanárom engem vérzésig vert, mert walkman-t használtam iskolában a szünetben. :)"
Ezt azon melegében kellett volna egyébként orvosolni, a jog segítségével, nem utólag rázni az öklödet a katolikus egyházra.
Persze ha ez egyáltalán így volt, mert az egyházi sulik világ életükben jobbak voltak, mint a tákolt államiak, még a szocializmusban is féltek elbontani maradéktalanul, ekkora kútmérgezést még ők is féltek megtenni.
Nem lehet, hogy a walkman használatát tiltotta az iskolai szabályzat? Mert úgy még érthető a reakció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!