Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Olvastam, hogy az Eon utan az...

Olvastam, hogy az Eon utan az Elmunel is ujra kell kotni a szerzodest az energiaarak miatt. Az Eonnal mi volt a teendo a hivatalos erteselito utan? Be kellett menni az ugyfelnek, vagy csak vissza kellett kuldeni vmit kitoltve? Miket kellett megadni

Figyelt kérdés

Az Elmunel is u.az menet, mint az Eonnal?

Mi a teendo, ha apame volt a szerzodes de O meghalt? Akkor az en nevemre toltsem ki?

Az uj szerzodessel lecserelhetik az orat, vagy csak akkor amikor lejar a hitelessege?

Az uj szerzodesnel be kell diktalni a meroora allast? Vagy azt ok ugy is tudjak az altalany miatt?

Irjatok, mert egyedul kell inteznem es izgat!! Koszi fontos

2021. nov. 13. 10:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sima mezei fogyasztó is köthet versenypiacit, nem a lakás a lényeg.
2021. nov. 13. 11:53
 22/32 anonim ***** válasza:

Ne sms falnak nézd ezt az oldalt, és használj ékezetes betűket, legalább ennyivel tiszteld már meg azokat akiknek a segítségét kéred, hogy nem kell totózni miről is beszélsz!

Látod, hogy nincs aki válaszoljon neked, aki akarta már megpróbálta.

Hívd fel a szolgáltatódat, csakis tőlük kaphatsz hiteles információkat, pont amiatt mert nem tudjuk milyen lakás, milyen szerződés, az ország melyik városa stb. Bárki bármit írna az lehet hogy teljesen téves, mert nálad mást kellene tenni mint ami nála jó volt.

2021. nov. 13. 12:00
 23/32 A kérdező kommentje:

Azt várjuk még ki,, hogy ki akar válaszolni.

EGYÉBKÉNT TALÁLTAM EGY RÉGI CSEKK PAPÍR HÁTOLDALÁN EGY ILYEN SZÖVEGET:

" Tájékoztatjuk hogy a villamosenergia számlákban2020január 1-től a ***rendelet szerint módosult a rendszerhasználati díjakat, illetve az EGYETEMES szolgáltatás *** rendelete szerint módosult árakat érvényesítjük.. "

Szóval eszerint EGYETEMES van nálam, tehát rám ez az egész fenti változás nem vonatkozik.

Tehát megúsztam jól értem?

Írjatok, fontos, köszi

[link]

2021. nov. 13. 12:09
 24/32 A kérdező kommentje:
Jól értem h megúsztam?
2021. nov. 13. 12:17
 25/32 A kérdező kommentje:
nem sms falnak használom hanem kérdezek, írjatok
2021. nov. 13. 12:27
 26/32 anonim ***** válasza:

Baromi egyszerű. Ha nem kaptál szerződésfelmondó levelet, nincs teendőd, és nem változik semmi.

A versenypiaci lakossági szolgáltatás szűnik meg az Elműnél, ha egyetemes szolgáltatásban vagy (és amúgy szeptember óta az MVM-től kapod a számlát), akkor ennyi.

2021. nov. 13. 12:45
 27/32 A kérdező kommentje:

Köszönöööm! :)

Amit leírtam fentebb, amit találtam szöveget, abban az van, hogy egyetemes, és igen, szeptembertől az MVM-től kapom... Tehát megúsztam. :)

Nagyon köszönöm a segítséget és szép hétvégét! :)

2021. nov. 13. 12:50
 28/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem tudok neked válaszolni a privátban küldött kérdésedre. Ezért írtam azt, hogy kérdezd meg a szolgáltatótól. Ne tudom, hogy igazad van-e vagy sem, nem ismerem az ügyedet, nekünk most nem volt ilyen váltásunk sem. Talán majd valaki válaszol.

2021. nov. 13. 13:33
 29/32 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, amúgy itt a nyilvánoson már válaszoltak, pont az előző hozzászóló. :)
2021. nov. 13. 13:38
 30/32 anonim ***** válasza:

Na, azért itt nincs vége.

"Mi a teendo, ha apame volt a szerzodes de O meghalt? "

Ha még mindig apád nevére jön a számla, át kell íratnod a nevedre.

2021. nov. 13. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!