Olvastam, hogy az Eon utan az Elmunel is ujra kell kotni a szerzodest az energiaarak miatt. Az Eonnal mi volt a teendo a hivatalos erteselito utan? Be kellett menni az ugyfelnek, vagy csak vissza kellett kuldeni vmit kitoltve? Miket kellett megadni
Figyelt kérdés
Az Elmunel is u.az menet, mint az Eonnal?
Mi a teendo, ha apame volt a szerzodes de O meghalt? Akkor az en nevemre toltsem ki?
Az uj szerzodessel lecserelhetik az orat, vagy csak akkor amikor lejar a hitelessege?
Az uj szerzodesnel be kell diktalni a meroora allast? Vagy azt ok ugy is tudjak az altalany miatt?
Irjatok, mert egyedul kell inteznem es izgat!! Koszi fontos
2021. nov. 13. 10:56
1/32 anonim 

válasza:

Mi lenne, ha felhívnád a szolgáltatódat és ezeket tőle kérdeznéd meg.
2/32 A kérdező kommentje:
Inkabb irjon aki mar atesett ezen, koszonom
2021. nov. 13. 10:58
3/32 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos irjatok
2021. nov. 13. 11:02
4/32 A kérdező kommentje:
Utalom az ilyet egyedul intezni es ideges vagyok
2021. nov. 13. 11:04
5/32 A kérdező kommentje:
Kerlek titeket h aki atesett rajta irjon, nagyon fontos
2021. nov. 13. 11:09
6/32 A kérdező kommentje:
Nagyon kerlek titeket
2021. nov. 13. 11:14
7/32 anonim 

válasza:

Hiába utálod, a felnőttség már csak ilyen. Ügyeket kell intézni. Eleve, a névátírás is egy ügyintézést kíván.
Kezd az ELMŰvel. Email, telefon pl.
8/32 anonim 

válasza:

Senki nem fog harapni, nyugodtan felhívhatod. Nem tudok segíteni, nem is tudok ilyenről még.
9/32 A kérdező kommentje:
Akkor aki tud, az írja le, aki átesett ezen az egészen, akinél jött az eontól papír, mi volt benne, mit kértek? fontos köszi
2021. nov. 13. 11:26
10/32 A kérdező kommentje:
be kellett menni? írjatok, mindenre amit fent megkérdeztem
2021. nov. 13. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!