Olvastam, hogy az Eon utan az Elmunel is ujra kell kotni a szerzodest az energiaarak miatt. Az Eonnal mi volt a teendo a hivatalos erteselito utan? Be kellett menni az ugyfelnek, vagy csak vissza kellett kuldeni vmit kitoltve? Miket kellett megadni
Figyelt kérdés
Az Elmunel is u.az menet, mint az Eonnal?
Mi a teendo, ha apame volt a szerzodes de O meghalt? Akkor az en nevemre toltsem ki?
Az uj szerzodessel lecserelhetik az orat, vagy csak akkor amikor lejar a hitelessege?
Az uj szerzodesnel be kell diktalni a meroora allast? Vagy azt ok ugy is tudjak az altalany miatt?
Irjatok, mert egyedul kell inteznem es izgat!! Koszi fontos
2021. nov. 13. 10:56
11/32 A kérdező kommentje:
hálás volnék nagyon
2021. nov. 13. 11:27
12/32 A kérdező kommentje:
Aki átesett az Eonnál, az írjon mindenképp, köszi ,én az elmünél vagyok de kb uaz lesz
2021. nov. 13. 11:32
14/32 A kérdező kommentje:
magánlakásban van, ez nem tudom versenypiaci-e, írj,. köszi
2021. nov. 13. 11:41
16/32 A kérdező kommentje:
ezer éve volt és már nincs is meg, írj, segíts, köszi, válaszolj kérlek a fentiekre
2021. nov. 13. 11:47
17/32 anonim 

válasza:

Öcsém te tényleg ilyen hülye vagy?
Mégis honnan a rákból tudnánk, hogy milyen szerződésed van, ha te se tudod?
Ha versenypiaci, akkor be kell menni az eonhoz.
Ha nem, akkor nincs teendő, mert az egyetemes fogyasztókra nem vonatkozik.
Ha fogalmad sincs, akkor
1. időpontot foglalsz az eonhoz és megbeszéled velük
2. keresel egy pszichológust
18/32 A kérdező kommentje:
Valaki segítsen, köszönöm, idegesít nagyon
2021. nov. 13. 11:51
19/32 A kérdező kommentje:
most olvasom
2021. nov. 13. 11:52
20/32 A kérdező kommentje:
A magánlakások azok egyetemesek, nem?
2021. nov. 13. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!