Ilyet megtehet a család gondozó?
Röviden: Védelmébe vagyok véve. Jövőre leszek 18. Ennek az oka az volt, hogy anyukám elhanyagolt és egy garzonban élünk ami nem alkalmas egy ekkora gyerek fejlődéséhez, anya nem dolgozik, ez volt 2 éve. (Semmi sem változott)
Nem is ez a lényeg, dolgokra akarnak kötelezni amit én rohadtul nem akarok. Pszichiátria, kollégium stb. A suli mellettem van kb 1km-re, minek menjek kollégiumba ? Attól még ugyanott lakom. Más gyerekek piszkoládosára nem vagyok vevő.
Pszichiátriai rész ezerszer jobban aggaszt. Először iskolapszichológusról volt szó, aztán átkerültem az ifjúságpszichiátriára. MÁR OTT TARTOK, HOGY HETENTE KELL MENNEM A KORHÁZBA PSZICHIÁTERHEZ DE A SEMMIÉRT! Ha nem megyek mint ahogy ma hívogat vagy 50szer, leblokkoltam. Ez zaklatás. Nem vagyok őrült, elmondtam már miben kéne segíteni, mondták, hogy "persze persze" de semmi.
Elegem van hogy őrültnek próbálnak titulálni, holott szerintem csak a környezet kicsit megviselt nem vagyok pszichés beteg. Egy ilyen gyerekkor mellett ami nekem volt, egyértelmű, hogy sérül az ember, de nem vagyok örült.
Kihez forduljak, hogy ne tegyenek tönkre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!