Megteheti ezt a tanár?
Szünetben Rommel és Wehrmacht éltető dalokat énekeltem, a tanár meg pont bejött az osztályba. Azt mondta, hogy nem fogok nála átmenni.
Ha minden dogámat megírok jóra, meg ha kérdez és mindent tudok akkor is megbuktathat? 18
Szarügy. Engem a tanárom megutált általánosban. Színötösből lehúzott úgy hogy a hármasért kellett küzdenem. El is mentem, utána újra kitűnő voltam.
Kellett neked náci nótát fújnod.
Nem teheti meg.
Amikor én jártam gimnáziumba, akkor is volt hasonló, bár nem ebben a témában, viszont ott is fenyegetőzött a tanár,hogy megbuktatja a diákot.
Viszont emberére talált, mert a diák édesanyja egy igen erélyes "félelmetes" nő hírében állt, bement az iskolába és addig verte az asztalt az igazgatónál, ameddig a tanártól el nem vették az adott osztály tanítását.
A hölgy a szülői munkaközösség elnöke is volt egyben, féltek is tőle a tanárok.
Az adott diák sikeresen átment és azóta le is diplomázott.
A tanárok közül nagyon sokan narcisztikusak,visszaélnek a hatalmukkal, egyáltalán nem való pedagógusnak.A szülők dolga,hogy eligazítsák őket.
Kérdező
Bizonyos lehetsz benne, hogy ha tovább hergeled a tanárodat akkor nem fogod megírni minden dolgozatodat jóra. Tudod létezik a felelés intézménye és biztos lehetsz benne, hogy tud úgy kérdezni, hogy te ne tudd a választ.
Miért kell hülyeséggel hergelni a tanárodat? Valami gát van benned ami megakadályoz az ésszerű és normális viselkedésben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!