Megteheti a nevelőtanár hogy nem enged edzésre?
Sziasztok!
16 éves vagyok,2 éve taekwondo-zok és kollégista vagyok.
Idáig a nevelőtanáromnak semmi baja nem volt vele, de nemrég, mert szerinte "szemtelen" voltam vele, kitalálta, hogy nem mehetek el mostantól edzésre. Hó eleje van, a tagsági díj pedig ki van fizetve két hónappal előre, ami 12000ft. Pechemre minden hét közben van, így a hétvége felejtős.Heti kétszer van edzés.
Komolyan megteheti, hogy nem engedd el edzésre?
Ez kollégium vagy börtön? Van főnöke ennek a tanárnak? Vele beszélj(enek a szüleid), hogy neki mi a véleménye erről.
Előbb azért beszélhetnél a tanárral is, hogy ha megsértetted, akkor elnézést kérsz. Ha szemtelen voltál tényleg, akkor ez jogos, másrészt ha végképp magadra haragítod, abból nem hiszem, hogy jól jönnél ki. Jobb a békesség.
Utánanéztem és nem.
Törvényellenesen korlátozna a személyi szabadságodban.
Egyébként ritka nagy kcsg lehet.
Bocsi, csak a felét küldte el!
Harmadik, le tudnád kérlek írni, hogy hol néztél utána, és hogyan, esetleg törvény-részletet?
Igen egyébként hatalmas köcsög a pali. A megsértése pedig abból következett, hogy azt monda elveszi a kimenőnket, ha nem érünk le időben szilenciumra, én meg megkérdeztem, hogy: "Tanár úr, milyen kimenőt?" -ugyanis nincsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!