Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megteheti a nevelőtanár hogy...

Megteheti a nevelőtanár hogy nem enged edzésre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok,2 éve taekwondo-zok és kollégista vagyok.

Idáig a nevelőtanáromnak semmi baja nem volt vele, de nemrég, mert szerinte "szemtelen" voltam vele, kitalálta, hogy nem mehetek el mostantól edzésre. Hó eleje van, a tagsági díj pedig ki van fizetve két hónappal előre, ami 12000ft. Pechemre minden hét közben van, így a hétvége felejtős.Heti kétszer van edzés.

Komolyan megteheti, hogy nem engedd el edzésre?

2016. ápr. 12. 11:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De erre tudnátok nekem törvényből részletet másolni? Esetleg linkelni? Csak mert ha papíron megmutatom neki, akkor azért lehet, hogy észbe kap...
2016. ápr. 12. 18:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is válaszolnál? Légy oly szíves! (9. válaszoló)
2016. ápr. 12. 19:52
 13/16 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd vegig. Siman 3-5 evig terjedo lehet az is, ha nem enged el.

2016. ápr. 12. 20:30
 14/16 A kérdező kommentje:
De ezzel biztosan korlátozza a szabadságjogomat? Igaz, a házirendbe nincs arról szó, hogy megtehetné hogy nem enged el edzésre, vagy hasonlók, de akkor olyankor is megsérti a jogaimat ha csak simán nem mehetek ki a koleszból?
2016. ápr. 12. 21:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Olyankor is megsérti.

Egyébként mi lett a vége a dolognak?

2016. ápr. 24. 22:12
 16/16 anonim ***** válasza:

A kollégium nem börtön, nem teheti meg.

Én írásban adnám az igazgatónak, hogy ezzel büntetett a tanár, és szerintem jogtalanul korlátozta a szabadságomat. Ha nem válaszol 24 órán belül, akkor rendőrségre mennék.

Intővel fegyelmezhet a tanár, nem bezárással.

2016. aug. 10. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!