Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Anyám kidobhat otthonról, ha...

Anyám kidobhat otthonról, ha apám nem engedi?

Figyelt kérdés
Anyám háztartásbeli, apám keresi a pénzt. Ilyenkor kinek van nagyobb szava?

2021. szept. 25. 08:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
48%

21 kedves kérdező, amíg a kétkezi munka betanulásához (mert nem megtanulni kell, hanem betanulni) elegendő 2 hónap hogy produktív munkát tudjál végezni, addig a helyedre bárkit lehet találni. Egy 4-5-6 évig mérnöknek tanuló embert nem tudsz olyan könnyen lecserélni, és pontosan azért keresnek annyival többet, mert azt a tudást nehéz megszerezni.

Magyarán: festeni, burkolni megtanulsz 2 hónap alatt (ráadásul jól, ha van szépérzéked), de egy több ezer táblás adatbázist kezelő szoftvert nem tervezel meg eladható szinten még 2 év tudással sem. Igen, szoftverfejlesztő vagyok, a lakásomat meg én magam festettem: youtuberól néztem hogy kell. Tükör falaim vannak, mert nem volt nehéz megszerezni a tudsát.

2021. szept. 25. 10:59
 22/28 A kérdező kommentje:

20 évesen ha 3 hónapja dolgozok mégis miből költözzek el? Legalább 1 milliót félre akarok rakni mielőtt elköltöznék.

És mint mondtam apám nem dobna ki.

És mert a kétkezi munkát könnyebb megtanulni, ezért le kell nézni minket és egy utolsó, bunkó parasztnak titulálni? Az ilyenre nem mondok inkább semmit….

2021. szept. 25. 11:12
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, te egy kőbunkó vagy, aki szerint a nőknek kuss a neve? Anyádé a ház, ha akar, kirak, senkit nem érdekel, hogy apád, a nagy Férfi keresi a pénzt.
2021. szept. 25. 11:19
 24/28 anonim ***** válasza:
79%

"És mert a kétkezi munkát könnyebb megtanulni, ezért le kell nézni minket és egy utolsó, bunkó parasztnak titulálni?"

Nem, mert ezt is lehet professzionálisan végezni, de 10ből 9 azért csinálja azt a munkát, mert máshogy nincs elég agya, vagy lusta bonyolultabb dolgokat tanulni. Sajnos ez az igazság.

2021. szept. 25. 11:20
 25/28 anonim válasza:
100%

Nem mindegy? Dolgozik na.

20 éves. Lehet, hogy vannak akik elköltöznek ennyi idősen, de nem ez a jellemző.

Vehetjük fele fele aránynak is.

Nekem is kb 27 éves korom sikerült elköltöznöm .

Na bumm. Nem ez volt a kérdés.

2021. szept. 25. 11:36
 26/28 A kérdező kommentje:

Miért akkor apámnak kuss a neve, mert nem az ő nevén van a ház?

Csakúgy mint engem, anyámat is apám tarja el. Apám pénze nélkül anyám nem tudná azt a házat fenntartani, szóval minimum ugyanannyit számít a szavuk.

2021. szept. 25. 11:49
 27/28 kovpet ***** válasza:

"Miért akkor apámnak kuss a neve, mert nem az ő nevén van a ház?"

Ha tényleg van haszonélvező, akkor mindenki másnak kuss a neve, csak az ő véleménye számít.

2021. szept. 25. 12:10
 28/28 A kérdező kommentje:
Akkor nem leszek kidobva, mert mamám rajtam kívül mindenkit utál.
2021. szept. 25. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!