Anyám kidobhat otthonról, ha apám nem engedi?
Pontos választ a jogsegély szolgálattól kaphatsz.Mely ingyenes.De szerintem a mamának van beleszólása.Amúgy én nem maradnék oth on ahol nem szeretnek ott az ember ha felnött nem marad!.20 Éves vagy ha tanulsz folytasd esti levelezön.Nem tudom mennyi idös a mama remélem sokáig él még.De ha történik vele valami úgy is menned kel!Itt még az a kérdés apád mennyíre tud hatni anyádat?
2021. szept. 25. 09:36
Max a nagyi dobhat ki, de mit csináltál?
2021. szept. 25. 09:49
Ha van haszonélvező, akkor ő szabja meg, hogy ki lakhat a házban. Akár a tulajdonost is kiteheti.
2021. szept. 25. 09:52
14/28 anonim válasza:
Én egy facebookos jogi tanácsadó csoportot szoktam olvasgatni.
Rengetegen írták, hogy a párjukkal szétmentek, de az nem akar kiköltözni. És mivel oda szól a lakcíme, nem tudják kirakni. Ebből gondolom, hogy téged sem tudnak. De lépj be egy ilyen csoportba, olvasgass, vagy tedd fel ott is a kérdésed.
2021. szept. 25. 10:07
15/28 A kérdező kommentje:
Nem csináltam úgy semmit, csak anyámmal nehéz kijönni. Most a gyárban volt leállás és itthon voltam 2 hétig és megint kijöttek az ellentétek és tegnap azt mondtam, hogy jóhohy mehetek vissza, mert legalább addig sem kell a hisztijeit hallgatnom.
Azért 20 évesen szerintem nagyon ciki nem tudni azt, hogy kié a ház, amiben élsz. Ennek kisebb gyerekként is tudtam.
2021. szept. 25. 10:29
2021. szept. 25. 10:39
18.-nak.
Mindig elfelejtem, hogy egy mérnök, orvos, tanár, ... az nem lehet agresszív állat.
2021. szept. 25. 10:52
19/28 A kérdező kommentje:
Szerintem meg az a bunkó, aki lenézi a kétkezi munkásokat.
Csak mondom, hogy a kétkezi munkások nélkül nagy szarban lenne a sok diplomás szellemi munkás is. A mérnök kitörölhetné a fenekét, ha nem lenne senki aki megvalósítsa a tervet. Meg azt is mondom, hogy egy gyári munkás simán keres többet, mint egy tanár.
A ház meg szerintem anyám nevén van, de mivel apám keresi a pénzt, ezért nélküle nem tudná fenntartani.
5 - b@sználak ki mint macskát szarni. 20 évesen miért nem költöztél még el? Nyilván nem tetszik nekik, hogy rajtuk élősködsz.
2021. szept. 25. 10:56
Kapcsolódó kérdések: