Támogatnád a fű legalizálását? Milyen keretek között?
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 15:46
A kérdező szavazást indított:
Támogatnám, minden egyéb nélkül.
Támogatnám, de csak külön erre kiállított engedéllyel
Támogatnám, de csak abban a formában mint azt Hollandia alkalmazza
Támogatnám, más ország példájára
Támogatnám, egyéb feltételekkel
Nem vagyok biztos benne hogy támogatnám / Még nem döntöttem
Nem támogatom, semmilyen körülmények között sem
Tartózkodom / Nem foglalkoztat a téma
Egyéb véleményem van a kérdéssel kapcsolatban.
30 szavazat
1/11 anonim 

válasza:

Most komolyan,így is tele van hülyével az ország.
K
2/11 anonim 

válasza:

Hasonlóan támogatnám mint a dohánytermékeket, tehát csak 18 éven felül lehetne vásárolni arra kijelölt üzletekben. Közterületen betiltanám a használatát, illetve mint az alkohol, súlyosbító körülmény maradna szabálysértéseknél, bűncselekményeknél stb.
Nem tudom, hogy ahol lehet, ott hogyan szabályozzák, de kellően szigorú szabályozással nekem nem lenne vele problémám.
3/11 mindentudó99 

válasza:

Orvosi célra mindenképp engedném.
4/11 anonim 

válasza:

Átvenném az amerikai modellt, ahol csak kijelölt helyeken, engedéllyel lehet árusítani, nagykorúaknak, magas adók mellett, amit az elvonókra költenek. Ezen túl a házi termesztést 5 tőben korlátoznám, és természetesen továbbra is tilos lenne beszívva vezetni.
5/11 anonim 

válasza:

#1 akkor tilcsukbe a cigit meg az alkoholt is
6/11 anonim 

válasza:

Soha semmilyen körülmények között. A legtöbb bajt a kábítószeresek okozzák. A legfőbb baj az velük hogy nem maradnak otthon hanem garázdálkodnak
7/11 anonim 

válasza:

Támogatnám, ugyanis azoknak az embereknek is jár ellazulás, akik olyan gyógyszert szednek, amire nem ihatnak.
8/11 anonim 

válasza:

"A legtöbb bajt a kábítószeresek okozzák"
egy füves semmiben se rosszabb mint egy alkesz
9/11 anonim 

válasza:

Anno volt olyam kollegam aki betepve jott be, majdem a karom banta.. Szerinted?
10/11 anonim 

válasza:

#9 ha alkesz lett volna miben lett volna más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!