Támogatnátok a bigámia legalizálását?
És még csodálkozunk, miért olyan harcias felénk a feminizmus.
Amúgy a poligámia lelkes hívei egy valamit elfelejtenek. Az arab országok többségében a férfi törvényben előírt módon köteles eltartani összes feleségét egyenlő módon. És ez az egyetlen ok, ami miatt a nő el is válhat, és kártérítést is kérhet.
"És még csodálkozunk, miért olyan harcias felénk a feminizmus. "
Elég csak azt mondani, hogy ez a te saját muszlim szokásod, és egyből nem lesz gond.
"6-os, képzeld el, hogy este az ágyban két nő fog közre téged és mindkettő a szerető feleséged."
Ugyan nem én voltam a hatos, de ugyanúgy fenntartanám a kérdését, miért volna az jó?
Számomra a feleségem a 'LEG', a legfontosabb, a legszebb, akit a legjobban szeretek, és legjobb nem lehet egyszerre kettő.
Másrészről gyorsan megkérdőjelezném valakinek az "őszinte szeretetét", ha nem magának akarna, hanem simán megosztozna rajtam másokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!