vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy ingyen is hozzájutok, így hidegen hagy a prostitúció.
2018. szept. 26. 13:59
3/27 anonim válasza:
Semmi értelme ennek a tiltásnak, a prostitúció ettől nem szűnt meg, csak átláthatatlanabb.
2018. szept. 26. 14:00
4/27 anonim válasza:
Igen, sokkal tisztább helyzet. Tisztább egészségügyi kép.
2018. szept. 26. 14:03
5/27 anonim válasza:
Bár megvan a véleményem azon férfiakról akik ezzel élnek,de inkább egy orvosilag ellenörzött, tiszta,nőket nem terrorizáló bordély, mint az utcákon álló,retkes ordasok.
2018. szept. 26. 15:14
6/27 anonim válasza:
Igen,
mert egészségügyileg ellenőrizve lenne,
nem az úton állnának, ami nagyon undorító és kényelmetlen a szülőknek (anya, miért áll ott az a néni?)
meg lehetne adóztatni stb...
2018. szept. 26. 15:40
7/27 anonim válasza:
Persze.
Egészségesebb, tisztább lenne, lenne adóbevétel, csökkenne a bűnözés és a kényszerités, emberrablás. Meg aztán elég álszent dolog, hogy most is törvényes, amennyiben kamerák előtt csinálják...
2018. szept. 26. 15:52
8/27 anonim válasza:
Nehéz kérdés ez, mert nekem lányom és fiam is van, így sok szempontot kell figyelembe venni.
A legjobban annak örülnék, ha lenne mindenkinek tisztességes megélhetőségi lehetősége és nem kényszerülne ilyesmire.
Inkább ellenzem, mint magát a prostitúciót, de most azt gondolom, hogy tartózkodnék, ha szavazásra kerülne a kérdés.
2018. szept. 26. 16:10
9/27 anonim válasza:
Én támogatnám, hosszútávon hatékonyabb, mint tiltani. Azonkívül a népességnek egy elég nagy hányada máshol nem is jut sexhez.
2018. szept. 26. 16:17
10/27 anonim válasza:
Csak akkor, ha ugyanúgy férfi prostikat is foglalkoztatna. Szexista látásmódban, hogy csak nő lehet prosti, nem veszek részt. Márpedig Mo. egy szexista métely.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!