Támogatnátok, hogy a börtönben levő emberek csak akkor kaphassanak ételt, ha napközben fizikai munkával megdolgoznak érte?
Figyelt kérdés
2018. szept. 24. 17:57
1/12 anonim válasza:
Igen, a raboknak kötelező közmunkásnak kéne lenniük, csak ők az utca helyett a börtönt tartják karban.
2/12 anonim válasza:
Normális országokban így van.
Itt meg tartják őket az adófizetők, kap TB ellátást, konditerem, minden.
Én fegyházat nem is üzemeltetnék, sok bánya van, amit még lehetne nyitni.
3/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem tudom támogatni, hogy ételt kapjanak.
4/12 anonim válasza:
Igen meg persze a politikusokra is kiterjeszteném.
A fele olyan talpraesett szerelőt hív ha kiég a villanykörte.
5/12 anonim válasza:
Repetáért igen, amúgy pedig nem bőséges ott a koszt hiszen sokan a börtönkantinban vesznek ráadást.
6/12 anonim válasza:
Csak miután kifizették az őrzésük költségét.
7/12 anonim válasza:
Kérdező, szerintem olvasd el ami ezen a linken van:
szépen összefoglalja milyen a valós helyzet a rabok munkavégzésével kapcsolatban és milyen akadályai vannak annak, hogy mindegyikük dolgozzon is.
Mert elő lehet ugyan írni a kötelező munkavégzést, de ha nincs munka amit elvégezhetnének, akkor felesleges az erőlködés.
9/12 anonim válasza:
Az lenne a vége, hogy hidegreteszik egymást és kannibálok lesznek. Az elítéltek nem erőssége alkalmazkodni társadalmi normákhoz.
10/12 anonim válasza:
#3,8
Szóval akkor dögöljenek éhen? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!