Ez zsarolásnak szamit ?
Figyelt kérdés
Az egyik embernek dolgoztam es nem lett be fejezve a munka es cigany módjára bant velem ezert nem csinalom meg neki..Es követel vissza fele 10 ezer forintott hogy fizesek mert ha nem rendőröket ram fogja hivni ezzel zsarol mar egy hete ez zsarolásnak szamit ?.Es nem voltam be jelentve nem hívtál os munka volt hanem maszek..2021. szept. 15. 20:13
1/12 anonim válasza:
"es cigany módjára bant velem "
Orbán???
2/12 A kérdező kommentje:
Dehogy is csusztam a munkával egy napot es el hordott mindenfele nem tudom minek de a lenyeg az ez minek számit akkor zsarolás ?
2021. szept. 15. 20:24
3/12 anonim válasza:
Szóbeli szerződés megszegésének és adócsalásnak részedről
4/12 A kérdező kommentje:
De milyen szóbeli nem erted amit mondok megcsinaltam a munkat azt a részét amit ki fizetett es volt egy masik munka amiről szo sem volt es meg sem csinaltam es ide sem adta az arat es o azt követeli tolem.
2021. szept. 15. 20:34
5/12 anonim válasza:
Akkor miért nem hívod te a rendőrséget? Elmondod hogy olyan pénzt követel vissza mit oda sem adott, a rendőrség kivizsgálja, neked ad igazat és mehettek a dolgotokra...
Az nem zsarolás hogy elmondta, hogy kihívja rád a rendőrséget :D
6/12 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem az de igy sem az ? Ha nem adod ide a penzt ki hivom a rendőrséget de ha megsem ki hivom !Ez nem azt jelenti hogy egy olyan dologra kötelez fel engem amit nem szeretnek es eroszakkal ez nem szamit annak ?
2021. szept. 15. 20:37
7/12 anonim válasza:
Ha nincs szerződés, mindenki azt mond amit akar. A rendőrség nagy ívben tesz majd rá, mert senki sem tud bizonyítani semmit.
8/12 A kérdező kommentje:
Igy igaz.
2021. szept. 15. 20:41
9/12 anonim válasza:
Sajnos az építőiparban gyakori, hogy ó még ezt meg azt csináld meg józsikám. Csakhogy józsikának máshol is kell dolgozni, és ha megcsinálná, akkor megcsúszna, ergó valahol sértődés lesz. Tehát ezért kell szerződés, hogy leírjátok mit vállaltál és mennyiért. Ha olyan dolgot nem csináltál meg, amiről eredetileg nem volt szó, akkor azért nem pattoghat.
10/12 anonim válasza:
9, részletes munkaterv és szerződés… teljesítésigazolás… és nincs probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!