Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem mehet a lányom gólyabálba,...

Nem mehet a lányom gólyabálba, mert nincs beoltva. Mi ez ha nem diszkrimináció?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok?

2021. szept. 11. 14:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
69%
Akkor marad otthon.
2021. szept. 11. 14:31
 12/44 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem itt mar beoltottuk rendesen :) - indulhat! :)))
2021. szept. 11. 14:33
 13/44 anonim ***** válasza:
35%

És miért nincs beoltva?

Nagyon egyszerű történet: beoltatja magát, és mehet. Amúgy is pedzegetik, hogy kötelezővé teszik az (felső)oktatásban.

2021. szept. 11. 14:46
 14/44 anonim ***** válasza:
28%
Színházba sem engednek be szakadt ruhában koszosan büdösen.Zárt körű rendezvény joguk van meghatározni kit milyen feltételekkel engednek be.
2021. szept. 11. 14:48
 15/44 mindentudó99 ***** válasza:
37%
Egy ujabb olásellenes panaszkodó. Egyre több itt. Nem lenne egyszerűbb. Oltakozni. Akkor a fogad is betömnék és meg is műtenének ha kell
2021. szept. 11. 15:07
 16/44 anonim ***** válasza:
44%

Kérdező, engedd el a sok idiótát. Majd pár év múlva sivitozni fognak, hogy miért nem szólt nekik senki, hogy milyen hosszútávú mellékhatásik vannak. Vagy nem is fogják tudni, hogy az oltástól lesznek betegek, csak véletlen egybeesés lesz.

Sajnos most sok mindenről le kell mondani, de inkább a gólyatáborról mondjon le, mint a gyerekről, az életéről, vagy az egészségéről.

2021. szept. 11. 15:10
 17/44 anonim ***** válasza:
50%
Én meg nem szállhatok fel a villamosra, mert nem vettem bérletet. Diszkrimináció! Az emberi szabadságjogok sárba tiprása! Feljelentem az ellenőröket nácizmusért!
2021. szept. 11. 15:36
 18/44 anonim ***** válasza:
36%
Én se mehetek gólyabálba, ha az együttérzésem javít valamin XD Amúgy a ˝Mindenki oltsa be magát!˝ spamelőknek üzenem: Ugyanúgy elkaphatod a betegséget, ha be vagy oltva, csak a tüneteket enyhíti, tehát az oltás nem a közösséget védi, hanem téged. A közösségnek inkább árt, személyes véleményem szerint, ugyanis tünet mentesen is terjesztheted, tehát ha elmész a buliba védettségivel, de fertőzötten, akkor egy csomó embert megfertőzhetsz, míg ha nem vagy beoltva, és jelentkeznek a tünetek, és el se mész a buliba.
2021. szept. 11. 15:44
 19/44 anonim ***** válasza:
34%
Így van, diszkrimináció. Egyesek azt képzelik, nyugodtan fertőzhetnek, amennyit csak akarnak, míg mások a lelküket kiteszik (meg az injekciót beveszik), csakhogy normalizálódjon az élet.
2021. szept. 11. 15:46
 20/44 anonim ***** válasza:
54%
#21 Ha megkapod az oltást ugyanúgy fertőzhetsz össze-vissza, ha elkapod a vírust, csupán tünetmentes leszel, vagy enyhébb lefolyású lesz a vírus, ahogy a 20. kommentben is írtam. Nem vagyok oltásellenes, nekem speciel mindegy, hogy beoltanak e, a szüleim nem akarják.
2021. szept. 11. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!